Κωνσταντινίδης
Κωνσταντινίδης

Προφανώς αφαιρέσατε τα σχόλια από το βίντεο → grfilms.net/v-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-RnRAaMylaHw.html διότι είναι υβριστικά. Ε και; Τι πειράζει; Εσείς είστε συνηθισμένος στη βλακεία του Νεοέλληνα και δεν πτοείστε!

Πριν 2 χρόνια
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΙΓΛΑΚΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΙΓΛΑΚΗΣ

Το βιντεο του αντ1 2/10/19 δεν παιζει γιατι

Πριν 2 χρόνια
Theodoros
Theodoros

Το σημερινό βίντεο από τον ΑΝΤ1 δεν παίζει.

Πριν 2 χρόνια
ΠΑΝΤΕΑΣ
ΠΑΝΤΕΑΣ

νεοδημοκρατακια μπασταρδα και πουστρακια νεοελληνες φασιστα γεωργιαδη και μπασταρδη νεολεα της νδ να το ξερεται η μαυρη και η κοκκινη σημαια θα σας παρει την ψυχη γαμωμαναδες φλοροι

Πριν 2 χρόνια
Ute schroter
Ute schroter

Πώς μπορεί μια ψυχή να κουβαλάει τόσα πολλά σκατά και τόση αγραμματοσύνη μέσα της; Πραγματικά μένω άναυδη με το πόσο υπάνθρωπος μπορεί να καταλήξει ένα δίποδο χουλιγκανάκι των γηπέδων, που νομίζει ότι δικαιούται να κρίνει τους άλλους, πριν το ίδιο προσφέρει μια σταγόνα υπηρεσίες στο σύνολο. Κρίμα τη μάνα που σε βύζαξε, κρίμα το λαό που σε ταϊζει για να τεμπελιάζεις, κρίμα και στη γη που σου επιτρέπει να την κοπρίζεις. Όταν μάθεις τί ποιότητας άνθρωποι όρθωσαν την κόκκινη συνείδησή τους μπροστά στους ταξικούς και εθνικούς εχθρούς, τότε ίσως σκεφτείς να μας απαλλάξεις από τη μάταιη παρουσία σου. Κάνε το, γιατί είσαι το "ζωντανό" παράδειγμα της αποτυχίας μας.

Πριν 2 χρόνια
Kostas Kal
Kostas Kal

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο DR.KARANIKAS ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΑΠΙΑΣΤΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ

Πριν 2 χρόνια