Isabella Dawod
Isabella Dawod

EEEEEEE. •. EEEEEE E. M. MM. M. I I N. N. E EEEEEEE. M. M. I I. N. N. N. E. M. M E. M. M. I I. N. N. N. EEEEE. M. M M M E. M. M. I I. N. N. N. E. M. M EEEEEEE. M. M. I I. N. N. EEEEEE. M. M <3 i had to restart it due to MY LAGGINESS OF MY PHON-

Πριν 3 λεπτά
Code man
Code man

O.g

Πριν 18 λεπτά
Samurai Gaming
Samurai Gaming

2018 was a great year

Πριν 18 λεπτά
ryuga
ryuga

Man that bass is over the roof 💀

Πριν 27 λεπτά
Pull Up J
Pull Up J

Dissing Eminem is like making it personal with Jordan

Πριν 40 λεπτά
xllProdigyllx
xllProdigyllx

Best song on the album, close second to Godzilla

Πριν 43 λεπτά
Asim Zaheer
Asim Zaheer

"This is it, as big as you gonna get so enjoy it Had to give you a career to destroy it" Dammmmnnnnnnn

Πριν 48 λεπτά
Asim Zaheer
Asim Zaheer

"Shootin a video just to fucking dig your own grave"

Πριν 51 λεπτό
havgsd Fvfcvbvd
havgsd Fvfcvbvd

The song is better than the whole game

Πριν ώρα
DachiPlayzz
DachiPlayzz

Royce is so hard

Πριν ώρα
TWANIE HTN
TWANIE HTN

grfilms.net/v-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-NJA_z2rRJ7w.html

Πριν ώρα
Solo Mogahed
Solo Mogahed

K rino dissed Eminem but Em never dissed him back! Why do you think? 🤔

Πριν ώρα
Ikogba Daniel
Ikogba Daniel

Dissing this man is like killing John wicks' dog

Πριν ώρα
Jonas Bentzen
Jonas Bentzen

Matthew David Hughes (the intruder that broke into eminem's house) is actually the guy that eminem mentioned in his song 'Stan' in 2000...!!! So Stanley Mitchell died in 1999 due to mental disorders. He commited sucide because his idol (Eminem) never answered him. Before dying (in 1999) he said that Matthew was 6 years old. So in 1999 Matthew was 6 years old and its 2020 which makes it 21 years ago. So after 21 years, matthew is : 6+21 = 27. Which is the same age as Matthew David Hughes. This actually means that the intruder (Matthew David Hughes) was actually the guy 'Matthew' that eminem mentioned in his song 'Stan'. And Matthew broke into em's house just to kill him in order to take revenge for the death of Stanley Mitchell who commited sucide because of eminem. Do you think that Matthew Hughes is actually the guy that eminem mentioned in his song 'Stan' in 2000 or is this all just a conspiracy theory?

Πριν ώρα
5k subs without video
5k subs without video

Welcome to nightmare of eminemstreet

Πριν ώρα
Μαριελ Μπαναι
Μαριελ Μπαναι

Bodied

Πριν ώρα
caridigamer 24
caridigamer 24

2:57 dlkfnkefjksjkwjfnnffhhfhfhhdhhhdosidjfjfjfjffjfjjfjfjfjfjfjjfjjfdfkodfk

Πριν ώρα
ASinov Derivatum
ASinov Derivatum

я ни слова не понял и на хуя вы мне это всё подсунули?

Πριν ώρα
zakhuan zulkeflee
zakhuan zulkeflee

shitty song

Πριν 2 ώρες
Sniperzz100
Sniperzz100

Faze sway: hold my controller

Πριν 2 ώρες
Miamilord113
Miamilord113

1:57 / 2:02

Πριν 2 ώρες
CMPleaf Team
CMPleaf Team

I dont actualy belive that a 47 years old man have 44M subs on GRfilms

Πριν 2 ώρες
Ramesh Anirudh
Ramesh Anirudh

This isn't golf this is a blisterin' assault / Those are your wounds this is the salt / So get lost / Shit dissing me is just like pissing off the Wizard of Oz - Eminem (On Fire)

Πριν 2 ώρες
IceflAme 7h3 iconic
IceflAme 7h3 iconic

Em grfilms.net/v-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-No5IPNcxxBA.html

Πριν 2 ώρες
Friday Tv
Friday Tv

If I had his lyrical genius I’d have a lot of hate mail 😂

Πριν 2 ώρες
SuperBylzo
SuperBylzo

Lol this sucks. Sorry, MGK killed eminem

Πριν 2 ώρες
DeadBoy
DeadBoy

Facts

Πριν ώρα
Tariq Sheikh
Tariq Sheikh

1:38 - 2:10 check how he hits the beats with the same sounds everytime

Πριν 2 ώρες
Dritan Jaupaj
Dritan Jaupaj

[Hyrje] (Fack) Mirë, (Fack) si ta them këtë? (Fack) Vitin e kaluar (Fack) nuk më doli aq mirë (Fack) (Fack vitin e kaluar!) (Fack) (Viti i kaluar mund të hajë një kar!) 2018, (Fack) mirë (Fack) . [Vargu 1] Hah, po, unë jam një 'kamikaze shkatërrues' i gjithçkaje Ju më rrahni, nazist islamik, kjo do të thotë se nuk ka diçka të tillë Unë kam qenë duke filluar për qafën tuaj që nga Craig G "Duck Alert" Wedgie me të brendshme, tërë çarçafin dhe komoditetin Mbërthyer në çarjen time të rektumit, puth gomarin tim mosrespektues Unë do të kaloj nëpër gropën tuaj Dritarja u ça, përplas gjurmët e referencës Y-Ju përpjekje bashkëpunuese rap, Unë-Unë kurrë nuk kam thënë raps e tij O-mbijetoi mirëseardhja ime, u fut në mut Dhe shkatërroi rrogozin tuaj të mirëseardhjes Pra, pështyni atë mut nga zemra, nuk keni shkruar ashtu siç e keni shkruar (e ka shkruar) (Po) Ndërsa e vë çajin e mikrofonit, sepse unë shkoj mbi të (Në të) (Po) Si një avion luftarak i veshur me eksplozivë që do të godasë çdo moment Drejtohuni drejt kundërshtarëve dhe unë jam piloti i ndyrë që e fluturoi atë Unë jam 'periudhë për të- . [Refreni] Thyej te të gjithë, përplas gjithçka Kthehu dhe unë sapo kam filluar, "FACK" 2017 Fack, fack për të gjithë Fack, fack për të gjithë Fack, fack për të gjithë Unë jam një Kamikaze, do të shkoj Thyej te të gjithë, përplas si F-15 Dëmtimi tashmë i bërë, duhet të më lejoni të jem Fack, fack për të gjithë Fack, fack për të gjithë Fack, fack për të gjithë Unë jam një Kamikaze, do të shkoj . [Vargu 2] Iu drejtova repit sepse kjo më bëri të ndihesha e ashpër kur nuk isha (nuk isha) Që nga momenti kur dëgjova reperët të cussin ', isha në (Isha në) Për këtë arsye identifikohem me djalin Kush jam shpikur nga unë, Frankenstein i Dre Energjizuar si një nëntë volt I ftohtë akull si Snake Eyes, dy herë rresht në një listë zare Por nëse arsyeja e vetme që kam fryrë është 'sepse unë jam e bardhë pse Pse çdo reper tjetër i bardhë nuk shet atë që kam shitur? (Ooh) Pilot Kamikaze, kam shkruar shënimin tim të vetëvrasjes Këtu vijnë djemtë me pallto të bardha që përpiqen të më ndalojnë 'Përpara, unë hidhem prapa kontrolleve dhe përpiqem të fluturoj në armiq 'Sepse unë jam duke u mësuar të gjithë me mua kur shkoj në ciklon Unë nuk mendoj se ky tajfun po lëshon shpejt çdo kohë, ja ku po shkoj Sytë e mbyllur, të lidhur me sytë, unë jam 'periudhë për të- [Refreni] Thyej te të gjithë, përplas gjithçka Kthehu dhe unë sapo kam filluar, "FACK" 2017 Fack, fack për të gjithë Fack, fack për të gjithë Fack, fack për të gjithë Unë jam një Kamikaze, do të shkoj Thyej te të gjithë, përplas si F-15 Dëmtimi i bërë tashmë, duhet të më lejoni të jem Fack, fack për të gjithë Fack, fack për të gjithë Fack, fack për të gjithë Unë jam një Kamikaze, do të shkoj . Urë] Smash Kamikaze, kamikaze Kami, kami-kamikaze, kamikaze, kami-kamikaze (kamikaze) Shikoni se çfarë kam bërë . [Vargu 3] Kam dëgjuar stilin tënd të lirë në Shade 45, kjo mut ishte e turpshme Nuk ka asnjë mënyrë që ta transmetojmë përsëri atë mut, unë e garantoj atë Prisni, ajo mut ishte aq gomar saqë ishte dikur 'ne nuk do të guxonim ta ri-transmetonim atë Mrekullia është e turpshme ndërsa Tara Reid e kam përfunduar në fund të fundit Në karrigen time të terapisë, kari im është gjatësia e flokëve të Cher Çdo arrë është gjerësia e karriges së një shkalle të Acorn, kini kujdes nga unë Në mënyrë lirike jam e tmerrshme, më mirë përgatitni tekstet tuaja Richard Ramirez është këtu, vrasin serialisht çdo rrahje Prisni, prisni, ndjeva më të ndjerin Diçka 'e keqja është e fshehtë', unë nuk jam teoricien i konspiracionit Por diku këtu është një këmbë - oh, është kari im Merrni shkopin e matjes (Çfarë?), 12 inç dru (Haha) Prisni, por unë kam qenë duke kërkuar për qafën tuaj që kur Craig G "Duck Alert" Dhe unë kam ardhur për të bërë respekt 'Sepse nëse fle je i ndyrë - fjalë të tjera Ju pushoheni dhe shpresoj që prapanica juaj të dëmtohet Më vendos në një pistë, unë shkoj e pastroj si një libër me ngjyra Ke disa pamje, por je akoma poshtë meje Minave janë më të larta, kështu që kur krahasoni pikëpamjet tona, ju anashkalohen Dhe unë nuk them grepin nëse nuk shkruaj grepin Dhe tani unë jam thjesht i lirë në kabinën e zërit Dhe ju e dini që unë gjithmonë kam folur të vërtetën Ju jeni duke u lidhur me dhëmbët tuaj aq shumë që thyen një dhëmb Dhe nuk është diçka, më duhet një telefon për ta bërë Kur them se mezi pres deri sa të të pres Dhe nuk e di se çfarë kam ndërmend të bëj Rreshto reperët, bëj foton time si një set fotografik

Πριν 3 ώρες
ZoRRo MicKeY
ZoRRo MicKeY

*In the memory of MGK* *|||||||||||||RIP||||||||||||||*

Πριν 3 ώρες
Bilal Karakaya
Bilal Karakaya

*Between **1:42** - **2:18** > MGK's career*

Πριν 3 ώρες
Алексей Долотов
Алексей Долотов

здравствуйте

Πριν 3 ώρες
dee 'Evil
dee 'Evil

Saitan 💓💓

Πριν 3 ώρες
Nina M.
Nina M.

"Super clean version"

Πριν 4 ώρες
cris cristian
cris cristian

Vabe

Πριν 4 ώρες
Kiisya
Kiisya

I cant pick which one of these songs in the album is my fav 😅 all of them are 🔥

Πριν 4 ώρες
Yeezy1999
Yeezy1999

Bruh I know this was out in January and I’ve been bumping this tune since then and will carry on doing that 😂😂, but every time it reaches 2:40 onwards I get fucking goosebumps man, em spazzes man 🔥🔥🔥🔥👑👑👑

Πριν 4 ώρες
100K Subscriber without no video Challenge
100K Subscriber without no video Challenge

His wife cheated on him His mom hated him He was bullied back in school He grew fatherless He was a drug addict He failed 3 times He is a high school dropout Now he's the most successful rapper ever seen

Πριν 4 ώρες
KUYTEU OPPA
KUYTEU OPPA

This rap song, I really like it.

Πριν 4 ώρες
sameer ingle
sameer ingle

Happy 2nd year anniversary of kill shot to all the stans.

Πριν 4 ώρες
Acer Altos
Acer Altos

tom petty

Πριν 4 ώρες
Bebo Rosa
Bebo Rosa

MGK got so fucked he went back to rock music 😂

Πριν 4 ώρες
Zaynyane
Zaynyane

*Rip Devil Mgk* *3 Sept 2018 - 15 Sept 2018*

Πριν 5 ώρες
Hack Visedsin
Hack Visedsin

🙌🏼🙌🏼🙌🏼

Πριν 5 ώρες
Joshua Danger
Joshua Danger

Eh

Πριν 5 ώρες
Chakib Himar
Chakib Himar

2020

Πριν 5 ώρες
DeadBoy
DeadBoy

dude mgk is the winner. mgk 2020: he gets to bang megan fox. em 2020: i dont know where tf he is

Πριν 5 ώρες
luis lopez
luis lopez

Is that another mother dearest sample?

Πριν 5 ώρες
Monsieur Godzylla
Monsieur Godzylla

et apporter de la paix fait la paix dans tes amis et leur aporterra le succes de ta gloire qui est ici une forge vulcanienne que tu ne sait pas reonnaitre. ou au moins pas comme moi pour creer des tremblement de terre.

Πριν 5 ώρες
Monsieur Godzylla
Monsieur Godzylla

avec une harpe et ensuite il y a moi

Πριν 5 ώρες
Monsieur Godzylla
Monsieur Godzylla

et moi j'ai bien le regea et un son qui fait un peut du genre elfe en mode bad ass.

Πριν 5 ώρες
luis lopez
luis lopez

8 months later i just found out about this. I dont have any friends to let me know of these things i guess

Πριν 5 ώρες
Luqman Hakim
Luqman Hakim

It turned from masterpiece to i dont even think theres a name of how great that is

Πριν 5 ώρες
Tru Coby
Tru Coby

Begining sounds like nocturnal rainbows

Πριν 6 ώρες
AHxIntrovert44
AHxIntrovert44

Wtf Eminem was the OG Antifa????

Πριν 6 ώρες
MATTIA PIRINA
MATTIA PIRINA

"Venom"venom"

Πριν 6 ώρες
Monsieur Godzylla
Monsieur Godzylla

avec megatron de transformer tu as bien fait de rester un type de ton quartier qui a 5 millions de vue par video? si tu veut etre dans un de mes film tu dit le meriter avec dr dre.

Πριν 6 ώρες
Ranger
Ranger

MGM....who...? MGM....Who?? EM....the best.

Πριν 6 ώρες
YW19 Beatz
YW19 Beatz

Ngl, I paid for premium special for this movie and no regrets. This movie put on my deep thoughts about a college white male who had passion for what so called "black music" and hated for liking it. If a black person had same attitude and talent towards hiphop, that man would be a hero, but white kid with slightly blonde hair and blue eyes? Thats a big no no. (According to the movie) man this movie I didnt enjoy much but it put me into philosophical thoughts trying to understand the human psychology and morals in 21st century. No cap

Πριν 6 ώρες
sajawal khan
sajawal khan

Mgk's song would have won any battle but not against Shaddy

Πριν 6 ώρες
Charles Smith
Charles Smith

Eminem is the only person that has a remote to mute people lmao..

Πριν 7 ώρες
Hikaru Nakamura
Hikaru Nakamura

Em still won but this song didn't do shit to MGK'S career.

Πριν 7 ώρες
Oyul
Oyul

all of you are saying that he isnt the greatest, but you gotta admit, hes ONE of the greatest

Πριν 7 ώρες
TheyStoleMyPants
TheyStoleMyPants

Fuck voting tho. Gear up.

Πριν 7 ώρες
Nomoretime
Nomoretime

Love em bling around his neck 😂

Πριν 7 ώρες
TheyStoleMyPants
TheyStoleMyPants

He was trying to warn us way back then.

Πριν 7 ώρες
cubing lightning
cubing lightning

Dissing em is like throwing gasoline if an open fire trying to turn it of

Πριν 8 ώρες
BOSANAC VOLIM VAS
BOSANAC VOLIM VAS

why isent this funeral 1billion views yet people we must listen to marshalllllll 20 times a day

Πριν 8 ώρες
Armaan Sood og
Armaan Sood og

"Treat you like a stepparent, does to a stepchild with red hair and Plus I get dough like Ed Sheeran, so call me the ginger bread man" the word play is insane

Πριν 8 ώρες
Sharky BOI
Sharky BOI

So thank you and you motivated me to beat my dad and live with my mom now I’m in Hollister living happily so thankyou sooooo much

Πριν 8 ώρες
Sharky BOI
Sharky BOI

I don’t know if Eminem is going to read this but I want to say thank you for everything that you did my father abused me just like you everyone he would beat me I would throw on your song so thank Eminem if your reading this

Πριν 8 ώρες
Hulk Below All
Hulk Below All

When Eminem unleashed Slim Shady on Man Bun Kelly

Πριν 8 ώρες
The Shadowless
The Shadowless

2:56 Me: **inhales deeply** Also me: **exhales because I want my lungs to have a future**

Πριν 8 ώρες
Jaden Venes
Jaden Venes

This is "stop, he's already dead!" The song

Πριν 8 ώρες
Xermcy
Xermcy

This got recommend to me.

Πριν 8 ώρες
Amiclare Hutton
Amiclare Hutton

So I was knitting myself a sweater...retro seventies cereal gold lol. She's like "did you marry yourself over and over?" "...I'm cold yeah."

Πριν 9 ώρες
Mgk
Mgk

Mgk is still better

Πριν 9 ώρες
DeadBoy
DeadBoy

My boy

Πριν ώρα
JayVT
JayVT

I wish one day Eminem disses me.

Πριν 9 ώρες
JayVT
JayVT

Rap devil was such a weak diss.

Πριν 9 ώρες
Gurpreet Kaur
Gurpreet Kaur

MGK died after listening to this.

Πριν 9 ώρες
Akshay Sharma
Akshay Sharma

Who all are here because audio sound much better here 😵😵😭😂😂😂😅

Πριν 9 ώρες