Δ. Κιτσίκης : « Γεωπολιτική των Άκρων με Ιστορία στα Άκρα»

 • Δημοσιεύτηκε στις Πριν 5 μήνες

  Cretetv AntitheseisCretetv Antitheseis

  διάρκεια: 1:44:32

  Ο ακαδημαϊκός στον Καναδά Δημήτρης Κιτσίκης, που θεωρείται στον κύκλο των «αιρετικών» Διεθνολόγων - Ιστορικών σε μια συνέντευξη που προκαλεί …

  #krititvnadeis #antitheseis
  Μάθετε περισσότερα: goo.gl/uxv5rG
  Facebook: goo.gl/3US22m
  Subscribe on ΚΡΗΤΗ TV: goo.gl/qyDHtn

ANDREAS KAPSOMENOS
ANDREAS KAPSOMENOS

Ήταν ένα παιδί θαύμα.Πράγματι έχει δύο μέγιστες εκρήξεις. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ 3 18 6 1 1 8 Ο Κιτσίκης με το δίκιο του βλέπει πυρηνικό πόλεμο καθότι έχει δυό μέγιστες εκρήξεις. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΑ ΔΗΣ 18 8 81 2 Ο Στεργιάδης είχε το μειονέκτημα της συρρίκνωσης. Τη γλώσσα του Ευαγγελίου που την καταλαβαίνουν οι αγρότες και οι αγράμματοι. Οι αγρότες και οι αγράμματοι που εννοεί ο κ.Δημήτρης. Όπου χριστός και ρωμαίοι,αλλά τους ρωμαίους δεν τους βλέπουν πουθενά. 1621 χρόνια ρωμαϊκής κατοχής στην Ελλάδα κι τούτος μιλά για χριστό. Μια ομιλία για το χριστό μπορείτε να μας κάνετε κ.Δημήτρη; Ρωμαιοφέρνετε άσχημα όμως!

Πριν 7 ημέρες
ANDREAS KAPSOMENOS
ANDREAS KAPSOMENOS

24-3-1999=1 Πυρηνικός πόλεμος δεν πρόκειται να γίνει κύριε Τράμβιε.Ηρεμήστε!

Πριν 7 ημέρες
ANDREAS KAPSOMENOS
ANDREAS KAPSOMENOS

Ο Τραμπ απλά είναι ευνοημένος από τη Μεταφυσική.Κι αυτό είναι όλο. Και τώρα θα χάσει από τον BLOOMBERG που είναι ακόμη περισσότερο ευνοημένος.

Πριν 7 ημέρες
mihalis oresivios
mihalis oresivios

ANDREAS KAPSOMENOS εξήγησε το λίγο παραπάνω

Πριν ημέρα
Alex
Alex

Κατακαημένοι νεοέλληνες: ο καθηγητής τα λέει μια χαρά. Καμία υποδούλωση δε θα είχατε. Ούτε στη Γερμανία, ούτε στην Αμερική, ούτε στην Κίνα. Απλά αντί να σας κυβερνάει ο κάθε άπλυτος θα είχατε ένα ισχυρό κράτος με δύο επίσημες γλώσσες, δύο θρησκείες, διπηρωτικό με δεκαπλάσια στρατιωτική ισχύ και δεκαπλάσιο ΑΕΠ. Δε πειράζει όμως. Μείνε να σε κυβερνάει για λίγο ακόμη ο Αλέξης και ο Κούλης. Νομοτελειακά αυτά που λέει ο Κιτσίκης γίνονται ήδη και θα συνεχίσουν στο πολύ κοντινό μέλλον.

Πριν 9 ημέρες
mihalis oresivios
mihalis oresivios

N'kono μπράβο! Οι σκέψεις μου ακριβώς..

Πριν 2 ημέρες
ANDREAS KAPSOMENOS
ANDREAS KAPSOMENOS

Δονάρδος Τραμπ=Δονάρδος Τράμβιος Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα. Ντόναλντ Τραμπ κατά τον κύριο Δημήτρη ονομάζεται Δονάρδος Τράμβιος. Σαν να λέμε ‘‘‘Άρες μάρες κουκουνάρες‘‘‘‘ Περί μεταφυσικής γνωρίζετε τι κύριε Δημήτρη? Γιατί αν γνωρίζατε τέτια αρλούμπα δεν θα την εκστομούσατε. ‘

Πριν 10 ημέρες
grcfalcon
grcfalcon

Στην αρχή με φόβισε. Μετά άρχισα να αμφιβάλλω και κατόπιν άρχισα να γελώ. (Η κλιματική αλλαγή μπαρούφα. Ε όχι δα.)

Πριν 23 ημέρες
markus mayer
markus mayer

grekili kai ellhnes......ta sxolia ta blepoume kante parelases o grekilos zh me thn fantasia tou kai thn saxlamara

Πριν μήνα
BookClub Arcadia
BookClub Arcadia

Το άθροισμα IQ & EQ του "δημοσιοgραφου" είναι; ...

Πριν μήνα
BookClub Arcadia
BookClub Arcadia

Τελικά γίνεται να είσαι κομμουνιστής και Έλληνας; (Ρητορικόν).

Πριν μήνα
KlarundWahr
KlarundWahr

κ. Κιτσίκη .... όταν διαχωριζεις τον Ελληνισμό από τους Έλληνες , τότε είσαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ . Εσύ αγαπάς τον Ελληνισμός ώς Ιδέα και μισείς τους Έλληνες και την Ελλάδα. Τί να πω ???? Το πιό ήπιο είναι ότι με τέτοιους λόγιους θα χάσουμε το στοίχημα με το μέλλον. Το πιό ακραίο θα ήταν να πώ ότι θέλεις κρέμασμα ανάποδα. Ίσως επειδή είμαι κρητικός , μου αρέσει περισσότερο το πιό ακραίο .... Ξέρεις , εννοώ Κρητικός από Κρήτη ...είμαστε αυτοί που δεν γουστάρουν ανθελληνισμό γιατί έχουν χύσει αίμα να κοκκινήσει η Μεσόγειος για να κρατήσουμε την Ελληνικότητα ...ενώ καλαμαράδες σαςν του λόγου σου θα αρκούταν να ψάχνουν τον Ελληνισμός στο Βολταίρη..... ΗΜΑΡΤΟΝ !

Πριν μήνα
Georgia Tournaki
Georgia Tournaki

Έπαρση σε βαθμό πολύ ανησυχητικό. Ο πασίγνωστος και χωρίς έπαρση τουρκολόγος Νεοκλής Σαρρής που έφυγε από την ζωή το 2011, δυστυχώς, θα είχε μάλλον διαφορετική άποψη από τον κύριο Κιτσίκη. Νεοκλής Σαρρής: «σε λίγα χρόνια οι Τούρκοι θα κάνουν τους Έλληνες να σκέφτονται σαν Τούρκοι και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη μας ήττα»… Αλήθεια, γιατί δεν καλεί ο Σαχίνης τον κύριο Κιτσίκη αλλά με κάποιον άλλον επίσης τουρκολόγο για να συζητηθούν οι απόψεις τους και να καταλάβουν κι οι θεατές - ακροατές έστω ότι υπάρχουν κι άλλες απόψεις σε αυτά τα εθνικά ζητήματα.

Πριν μήνα
channel of thieves
channel of thieves

Σωστός ο κιτσικης πολυ μυαλό!

Πριν μήνα
euthyme telidis
euthyme telidis

ps Chinas friends are lyches just like the ones USSR use to have Chinas moneys spent on their navy and air force will be their down fall from socialism.Look at your skin are you their friend to or am i?and Marxist to on to of it Marxist who knows what Accounting or the Capitalist mind only?what happen to know yourself first ?i say this things as i to dont wont to know a better Greek then me.

Πριν 2 μήνες
euthyme telidis
euthyme telidis

Mr Kitsikis who is loyal to the Chinese ?and who are their friends ?what will happen if the USA drops the dollar to 25 cents in its axia.

Πριν 2 μήνες
George Dakoglou
George Dakoglou

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ( ΒΛΕΠΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΙ ) Α)ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΓΡΑΜΜΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΛΕΠΕ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑΣ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΥ Η ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΧΡΥΣΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥ Φ = ( V5+1)/2 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΗ ΡΙΖΑ = =1,618 =~1,62 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟ ΜΕΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΛΟΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΧΗΤΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ. Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 1987 ΙΔΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΔΑΚΟΓΛΟΥ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΤΟΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ .ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΓΕΒΡΙΚΟΣ ΓΡΑΜΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΕΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 1987. ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΘΗΚΕ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΤΗΝ ΔΩΡΙΚΗ ΟΚΤΑΒΑ

Πριν 2 μήνες
raison d' etre
raison d' etre

Κιτσικη

Πριν 2 μήνες
George Dakoglou
George Dakoglou

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΗ. Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ . ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΕ ΓΑΜΟΤΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ. ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΤΟ 2016 ΕΔΩΘΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΝΟΒΜΕΛ ΓΙΑ FERMAT KAI OXI ΓΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ( ΤΗΝ ΑΛΓΕΒΡΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΕΣ ΔΑΚΟΓΛΟΥ) (ΠΟΕ3) ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ -ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012-2013 . Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΛΥΘΗ 2600 ΧΡΟΝΙΑ Ο FERMAT ΕΙΧΕ ΝΑ ΛΥΘΗ 300 ΧΡΟΝΙΑ .

Πριν 2 μήνες
George Dakoglou
George Dakoglou

ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ Σ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΝΝΑΒΟ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΧΡΗΣΙΠΟΠΟΙΗΘΗ Η ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΟΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ. ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΓΑΓΩΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΣ ΚΑΝΝΑΒΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΧΕΡΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗ ΑΠΟ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΟ ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΜΠΥΛΩΤΟ ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΡΗΜΑΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΝΝΑΒΟΥ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΜΠΥΛΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ GAUS. O ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 1987 ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ ΔΕ Η ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΕΥΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1987 ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΔΟΘΗ Η ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΣΗΜΕΡΑ 6 /9 /2019 ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΑΝΩΝ . ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΥΘΑΓΟΕΙΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΡΦΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ (αιθηρ κοσμικοσ χωρος—κοσμικος χρονος γεννηση -ζωη -θανατος της υλης δινη -μαυρες τρυπες ) σελις 73 .O AΣΤΡΑΦΤΕΡΟΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.

Πριν 2 μήνες
George Dakoglou
George Dakoglou

Μάθετε περισσότερα Συζήτηση:Μπέρναρντ Ρίμαν Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Πήδηση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτηση Άλλες συζητήσεις [κατάλογος] Διαγραφή Καλό; Προβολή: +/- Επιλεγμένο Κριτική Αρχείο Διαβάζοντας το βιβλίο του Ιπποκράτη Δάκογλου "Μαθηματική Απόδειξη και Γενικευση των Εικασιών του Christian Goldbach, στη σελίδα 65 και στη παράγραφβο Β3 "Το νέο μαθηματικό υπόδειγμα για την επίλυση της υποθέσεως του Rimann" με την βοήθεια των συμπερασματων εκ της Αληθείας της εικασίας του Goldbach τρίτη κρυμένη αλήθεια. Με τους μαθηματικούς νόμους - Ιπποκράτης Δάκογλου Ασυβατότητας-Συμβατότητας και όχι με την συνάρτηση (ζ) που αποδείχθηκε και που δεν έχει έως σήμερα επιτευχθεί η πλήρης επαλήθευσή της. Η επαλήθεση της λύσης Rimann επιταχύνεται με τους μαθηματικούς νόμους - Ιπποκράτης Δάκογλου – ΑσυμΒατότητας - Συμβατότητος. Γεώργιος Δάκογλου

Πριν 2 μήνες
Κωστής Σπηλιωτόπουλος
Κωστής Σπηλιωτόπουλος

ΟΙΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΤΣΙΚΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ...ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ...ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ

Πριν 2 μήνες
Geo Blacksad
Geo Blacksad

Ποιος εχει πει στους δημοσιογραφους οτι το να παρερμηνευεις να διακοπτεις και να επιτίθεσαι ειναι μαχιμη δημοσιογραφία; Αμα θες να κανεις μαλακιες ερωτήσεις, να περιμένεις να ακους και την απαντηση, και οταν σε ταπώνει να λες συγνωμη ειπα μαλακία, μην πηδάς στην επόμενη μαλακία ερώτηση βρε αρχιγλίτσα.

Πριν 2 μήνες
George Tiganitakis
George Tiganitakis

ΣΟΦΟΤΑΤΟΣ

Πριν 2 μήνες
Marius Guranus
Marius Guranus

Θα πρέπει να με πλιρονει να βλέπω τον μπάρμπα

Πριν 3 μήνες
Κατσουράκης Γεώργιος
Κατσουράκης Γεώργιος

Πάντως ότι είπε ο κ.Κατσίκης για τον Βενιζέλο έχει απόλυτο δίκιο...Ο Βενιζέλος φταίει 100% για την καταστροφή του Ελληνισμού στην πρώην ΕΣΣΔ με την εκστρατεία στην Ταυρίδα...Ο Βενιζέλος φταίει 100% για τον εθνικό διχασμό ενώ έχει ευθύνη 70-80% για την καταστροφή της Μ.Ασίας αφού αυτός την οργάνωσε την πραγματοποίησε και αυτός την εγκατέλειψε με τις εκλογές όταν είδε τα δύσκολα...Δυστυχώς σε αυτήν την τόσο σπουδαία ιστορική στιγμή 1914-1923 ο Βενιζέλος αποδείχτηκε ένας μέτριος έως κακός ηγέτης...κάνοντας σχεδόν λάθος σε όλες του τις επιλογές

Πριν 3 μήνες
Mitsos Politis
Mitsos Politis

Aπο τα σχόλια καταλαβαίνει εύκολα κανείς την αιτία που η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών αυνανίζεται αιωνίως.

Πριν 3 μήνες
Κωνσταντίνος Βασιλείου
Κωνσταντίνος Βασιλείου

γελοίος!!

Πριν 3 μήνες
Galina aris
Galina aris

ασε τον ανθρωπο να μιλησει πρωτα

Πριν 3 μήνες
ALI RIZGAR
ALI RIZGAR

ΚΙΤΣΙΚΩ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ . ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ...ΤΥΡΑΝΑΣ . ΚΟΥΚΟΥ ΓΙΟΚ

Πριν 3 μήνες
ALI RIZGAR
ALI RIZGAR

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ .....ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ .

Πριν 3 μήνες
ALI RIZGAR
ALI RIZGAR

Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΣΕΞΟΑΝΙΚΑΝΟΣ ΦΟΥΜΑΡΟΛΟΓΟΣ ΣΑΧΛΟΓΕΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΟΣΚΑΤΣΙΚΗΣ .ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΗ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ΤΟΥ ΚΚΕ ..............ΜΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΙΤΣΙΚΗ ,ΡΩΤΗΣΕ Ο ΜΠΟΥΣ ......Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ........................ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ . ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΙ Η ΛΕΡΟΣ...........

Πριν 3 μήνες
Maro Kyprianou
Maro Kyprianou

P

Πριν 3 μήνες
tzinasok1
tzinasok1

Ο κόκκινος στρατός "συνέτριψε" τον στρατό του Χίτλερ επειδή εισέβαλε στη Ρωσία· πριν εισβάλει ήταν σύμμαχοι.

Πριν 3 μήνες
Frankeinstein89
Frankeinstein89

Aυτο που ο καθε αερολογος καλεσμενος αυτης της εκπομπης εχει αποψη για την κλιματικη αλλαγη με ξεπερναει..

Πριν 3 μήνες
Dimitris Orestis
Dimitris Orestis

Το κωλοπαιδο πού αυτοαποκαλείται παιδί θαύμα, είναι το άλλο σκέλος πρακτόρων πού έκαναν τα πάντα για να πέσει ο μέγας Ντε Γκωλ.Αυτος κι ο εβραιακος Κον Μπεντιτ, τάχα μου τής ακροαριστεράς, κάνανε την εξέγερση (επανάσταση την αποκάλεσαν) τού Μάη του '68.Ζηταγανε καπότες απ'τον πρόεδρο τής δημοκρατίας πού είχε εκπαραθυρωσει τούς αγγλοαμερικανους απ' την Γαλλία.Τετοιους πράκτορες τούς σαχηνευει ο Σαχίν Εφέντης γιατί θέλει την Κρήτη ανεξάρτητη (υδρογονάνθρακες γάρ), αεροπλανοφόρο των Αμερικανών με τοποτηρητή τούς Εβραίους τού Σαούλ, συγγνώμη τού Ισραήλ εννοούσα.

Πριν 3 μήνες
Georgios The Greek
Georgios The Greek

Ante kala !!!.

Πριν 3 μήνες
Ddrakoumel
Ddrakoumel

Πολλές μαλακίες λέτε κύριε καθηγητά.

Πριν 3 μήνες
Peter B
Peter B

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τραμπ δεν θα κάνει πυρηνικό πόλεμο.Ειναι επιχειρηματίας και το μόνο.που τον ενδιαφέρει είναι τα λεφτά και σε όλη την ζωή έχει ΜΑΘΕΙ να διαπραγματεύεται.

Πριν 3 μήνες
Nikolas Bousios
Nikolas Bousios

Νομίζω πως οι εκπομπές του @youUp έγιναν λίγες μπροστά στις ομιλίες του Κιτσίκη. Τέτοια διασκέδαση μετά το fucking teens του Κοντόπα!

Πριν 4 μήνες
Constantine Papadakis
Constantine Papadakis

Τι μαλακιες λέει ο Κατσικης.Αλλά ος γέρων δικαιολογείται.λέγεται μαλακινσης εγκεφάλου.έβγαλε ένα ηλίθιο και Ναρκισο ιδιοφυή ....τον Τραμπ!.Και θαυμάζει ένα Ρατσιστή χωρίς ίχνος εμπάθειας για τον συνάνθρωπο του.μάλλον αφήνει πορδες ο ανθρωπος όπως είπε και ο ίδιος.έχω ήδη τραβήξει το καζανάκι να πάνε οι πορδες και σκατιες κάτω.

Πριν 4 μήνες
Olti Elezi
Olti Elezi

O tramp ton kanane ellinas hahahhahaha ah vre malaxes ellines tis poutsas onira pou exete nomizete oti isaste kapi omos mia trixa sta arxidia tis megales dinames isaste mono gia pustes isaste gnosti esas i jorgaqes

Πριν 4 μήνες

Επόμενο

Traveling Cross Country Living In Our Tiny Home Van

38:42

Traveling Cross Country Living In Our Tiny Home Van

Dolan Twins

προβολές 1 998 024

Δ Κιτσίκης  « Γεωπολιτική των Άκρων με Ιστορία στα Άκρα»

5:29

Το τέλος της κυριαρχίας της Δύσης

55:22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

52:06

J. Balvin - Blanco (Official Video)

2:34

J. Balvin - Blanco (Official Video)

jbalvinVEVO

προβολές 56 971 692

Free Guy | Official Trailer | 20th Century FOX

3:03

Free Guy | Official Trailer | 20th Century FOX

20th Century Fox

προβολές 8 948 308

Taylor Swift - Live at the 2019 American Music Awards

11:40

Taylor Swift - Live at the 2019 American Music Awards

TaylorSwiftVEVO

προβολές 18 171 439

Και κάπως έτσι τελειώνουν όλα...

37:52

Harry Styles - Adore You (Official Video)

7:45

Harry Styles - Adore You (Official Video)

HarryStylesVEVO

προβολές 9 111 349

Termeti qe shuajti 3 breza, Ami nuk mban dot lotet

7:34