Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκλειστικά στο New Greek TV

 • Δημοσιεύτηκε στις Πριν 9 μήνες

  New Greek TV Inc. NGTVNew Greek TV Inc. NGTV

  διάρκεια: 13:47

  Τον δημοσιογράφο του New Greek TV Γιάννη Μούτσο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων, όπου και συζήτησαν για πολιτική, επενδύσεις καθώς και για το μεγάλο έργο του ελληνικού

ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ

δείτε στο βίντεο απο το 1.45.00 λεπτό και μετά https://www.youtube.com/watch?v=tnOdzBMGa0o&t=5941s έτσι για να πάρετε μια μικρή ιδέα της πραγματικής κατάστασης της οικονομίας. Επίτελους δείτε και κάτι άλλο απο ότι πασάρουν τα βρώμικα ΜΜΕ. Πάψτε να είστε βόδια.

Πριν 8 μήνες
Alex
Alex

Δε τη βλέπω τη Σάμο για πολύ ακόμη να μένει σ' αυτό το μπουρδέλο των Αθηνών... Οι Σαμιώτες ευημερούσαν πάντα όταν ήταν μακριά απ' την Αθήνα και τις βρωμιές της. Η λύση υπάρχει, έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν και λέγεται "Ηγεμονία Σάμου".

Πριν 8 μήνες
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ

Φοβερές επενδύσεις , αν δείτε εργοστάσιο τηλεφωνήστε μου. Για δείτε τον τραγκα τι λέει για τις Κινέζικες επενδύσεις , που δεν υπάρχει καμία επένδυση. Φυσικά για το Ελληνικό δείτε https://attikanea.blogspot.com/2019/11/2-lamda-development-1.html φυσικά οι μόνες επενδύσεις που γίνιονται είναι τα hot spot!!!!! Κάποτε ο Σπύρος εβριζε (σωστά) τον Συριζα για διορισμούς και διορισμούς συμβασιούχων καιο δείτε τι κάνει η ΝΔ , παίρνει 1700 στο δημόσιο για τους λάθρο!!!!!!!!!! Μέχρ τώρα πληρώναμε κηφήνες με την ΝΔ πληρώνουμε άτομα που θα μας κάνουν και κακό. Σχετικά λοιπόν με τις επενδύσεις τα βρώμικα ΜΜΕ κάνουν θόρυβο για το τίποτα, Εκτός φυσικά αν εννοέι ο Σπύρος τις ΕΟΖ. Για δείτε τι σημαίνει ΕΟΖ. https://attikanea.blogspot.com/2019/11/blog-post_120.html Φυσικά , Φυσικά οι μόνες επενδύσεις που θα γίνουν είναι ξεπούλημα ακινήτων τζάμπα . Αυτό που έλεγε ο Σπύρος ότι αν πάμε στην δραχμή γίνεται με Ευρώ και ΝΔ. Μα μιλάει για την συμφωνία με ΗΠΑ , μας θεωρεί μαλάκες; Είναι πρωτοφανές δίνουμε τεράστιες και πολλές βάσεις και δεν παίρνουμε τίποτα απολύτως. Τίποτα μα τίποτα!!!!!! Αυτό είναι επιτυχία; Τι είπες Σπύρο ; Τι είπες; Ο ΑΚαρ με χάρτες όπου η μισή Ελλάδα είναι τούρκικη; Ποιο΄ είναι άραγε το κόμμα που κινήθηκε τόσο δραστήρια στην Ελληνοτουρκική φιλία ; Που βοήθησε την τουρκία με κουμπαριλίκια κλπ που βοήθησε την τουρκία να ξεπεταχθεί ενώ χανόταν; Ποιο είναι το κόμμα που στα μάτησε τους εξοπλισμούς; Όταν κάποιοι φωνάζανε γι αυτά ήταν ακράιοι και γραφικοί τώρα που δικαιώθηκαν οι γραφικοί; Ολα αυτά η ΝΔ δεν τα έκανε; Μιλάμε για καταστροφική και πλήρως αποτυχημένη εξωτερική και αμυντική πολιτική. Και σήμερα μας λένε ότι θα μας ξανασώσουν.!!! και ακούστε τι λέει ότι μας εξασφαλίζουν οι Αμερικάνοι και οι Εβραίοι!!!!!!!!!Οταν ποι Αμερικάνοι έχουν δηλώσει ότι δεν θα βοηθήσουν και φυσικά οι Εβραίοι δεν θα στείλουν στρατό , αντε καμμία πληροφορία. Οταν ΄πολοι λένε ότι είμαστε μόνοι. ο ολιγιστος όπως λέει και ο Φράγκος (δείτε) https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/823074_ffragkos-gia-ageorgiadi-epikalestike-ton-mega-alexandro-gia-na μας θεωρεί (και όχι άδικα μαι και αυτοί που τον πιστεύεουν είναι ......) μαλάκες Ο δρόμος μέχρι την αντιπροεδρία ήταν ...........................................ξέρετε. Η Νδ δεν είναι κεντρώα αλλά νεοφιλελέ. Υπερ παγκοσμιοποίησης που σημαίνει 1)χρηματηστήρια (το θυμάστε τι που.... φάγατε ε! 2) αγορές και δάνεια (φάτε μνημόνια) 3) μετακίνηση ανθρώπων (φάτε λάθρο). Γι αυτό και ο Κούλης θέλει πολιπολιτισμική Ελλ΄'αδα. Φυσικά τα ίδια και ο Σπύρος και η ντόρα. Η Νδ θέλει να κρατήσει όλους τους λάθρο και να αλλάξει την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας μας εσκεμένα και δόλια.

Πριν 8 μήνες
giannis priftis
giannis priftis

ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ! ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. ΤΩΡΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ OPEN SOCIETY TOY SORROS......

Πριν 9 μήνες
Γιώργος Τόττις
Γιώργος Τόττις

@giannis priftis Μέχρι και ΑΝ , όμως οφείλουμε να διαλέγουμε το καλύτερο του χειρότερου και να μην αφήνουμε εθνοπροδότες και διεθνιστές όπως οι Αριστεροί να ξαναέρθουν στην εξουσία!

Πριν 8 μήνες
giannis priftis
giannis priftis

@Γιώργος Τόττις ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ!!!ΕΥΓΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΩΣΤΕΙΣ ΜΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ!! ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ.

Πριν 8 μήνες
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ

@Γιώργος Τόττις Καμμια συγνωμη εχω βαρεθεί να μην εννοείται να καταλάβετε και τα ποιο απλά πράγματα. Καλό βράδυ

Πριν 8 μήνες
Γιώργος Τόττις
Γιώργος Τόττις

@ΓΙΑΝΝΗΣ Αν ζητήσεις συγνώμη για το ζώο, για το άσχετε και τους λοιπούς χαρακτηρισμούς θα πάρεις απάντηση, αλλιώς καλό βράδυ!

Πριν 8 μήνες
Γιώργος Τόττις
Γιώργος Τόττις

@giannis priftis Ωχ θέε μου, λοιπόν, ΟΣΟ η Ελλάδα έχει κοινοβουλευτισμό, διαλέγουμε τον καλύτερο κοινοβουλευτικό. Αν κάνουμε επανάσταση και βγάλουμε όπλα και δεν έχουμε κόμματα και ιστορίες τότε μαζί σου! Εμένα το σόι μου ξεκληρίστηκε το 40 όχι από παπαρολογίες και παπατζιλίκι στο ίντερνετ. Αλλά στον Ελληνο-ιταλικό στον Ελληνο-Γερμανικό και στον εμφύλιο! Το 40 έστειλε τελεσίγραφο στον Μεταξά ο Μουσολίνι παράδοσης της Ελλάδας και απήντησε με πόλεμο. Τι σχέση έχει αυτό με το σήμερα; Γνωρίζεις ο,τι το 80 ξεπληρώσαμε το δάνειο του Rothchild για τα λεφτά που είχαμε πάρει δάνειο για να πάρουμε τυφέκια το 1821!; Είσαι αδαής, και λες ο,τι σου κατέβει. Αν έρθει η στιγμή που η Ελλάδα και οι Έλληνες θα ξεσηκωθούμε, δεν θα το αποδείξει καθείς στο πληκτρολόγιο, αλλά έξω η στα χαρακώματα άιντε να πούμε επαναστάτες των πληκτρολογίων!

Πριν 8 μήνες
Hambo Kirzov
Hambo Kirzov

Maersk line (δάνεια) είναι ο μεγαλύτερος στην μεταφορά παγκόσμιος, μετά είναι η ελβετική Mediterranean Shipping Company (MSC), Cosco (Κίνα), (Γαλλία) CMA CGM, Hapag Lloyd (γερμανια).

Πριν 9 μήνες
Hambo Kirzov
Hambo Kirzov

Προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια δήλωσε χρεοκοπία.

Πριν 9 μήνες
Axilleas RiΖ
Axilleas RiΖ

Υπουργαρα. Θα αφήσει ιστορία

Πριν 9 μήνες

Επόμενο

Rivalling Wimbledon's greatest tie-break?

16:20

Rivalling Wimbledon's greatest tie-break?

Wimbledon

προβολές 4 400 000

J.S. Bach: Complete Partitas

2:25:05

J.S. Bach: Complete Partitas

Brilliant Classics

προβολές 1 000 000

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑ 1990 1

01:43

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑ 1990 1

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

προβολές 11 000

Ηρόδοτος: Ο πιο άτυχος άνθρωπος του κόσμου

12:35

Ηρόδοτος: Ο πιο άτυχος άνθρωπος του κόσμου

Ομηρικός Κύκλος - Ellenos Ellen

προβολές 45 000