ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΑΚΡΩΤΗΡΊΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ και προκαλούσε βρίζοντας χυδαία, φιλόζωους και αρχές

 • Δημοσιεύτηκε στις Πριν 5 μήνες

  Panagiotis MilasPanagiotis Milas

  διάρκεια: 13:51

  Υ.Γ - *Ζητώ συγνώμη από τον Φεβρουάριο που τον πέθανα λίγο γιατί τον μετονόμασα σε "Φευρουάριο" στην αρχή του βίντεο! Φεβρουάριε... συγνώμη, μη μου θυμώσεις, αλλά αυτά παθαίνει κάποιος όταν κάνει edit και άλλα 10 πράγματα μαζί... έλα ρίξε ένα χαμόγελο τώρα μην είσαι μουρτζούφλης! 😝
  Περιστατικό που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017.
  Πρόκειται για έναν χρυσαυγίτη (σύμφωνα με δικά του λόγια) που ακρωτηρίασε αυτιά και ουρές από τα ζώα του.
  Μπορείτε να δείτε το σχετικό άρθρο εδώ
  www.vice.com/gr/article/aey3gk/ta-skylia-moy-einai-mobora-ki-etsi-8a-deixnoyn-h-istoria-enos-xrysaygith-poy-akrwthriazei-zwa
  Το θράσος όμως του "ανθρώπου" αυτού δεν σταματά εκεί, μιας και έδωσε μόνος του δημοσιότητα στο παράπτωμα που έχει κάνει, δημοσιεύοντας στα κοινωνικά δίκτυα (facebook), όλες τις λεπτομέρειες, μαζί με φωτογραφικό υλικό, και τα προσωπικά του στοιχεία. Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση.
  Ναι, καλά διαβάσατε, ο ίδιος τα δημοσίευσε όλα αυτά. Από μαγκιά φυσικά, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι φιλόζωοι, αστυνομικοί και εισαγγελείς, θα του κλ..με τα αρ...δια.
  Οι δημοσιεύσεις ήταν πολλές, και οι απαντήσεις του εν λόγο "κυρίου" σε κάθε σχόλιο που του έλεγε ότι αυτό που έκανε είναι παράνομο, ήταν με χυδαία λόγια, και πρόκληση να πάμε από το σπίτι του να μας βάλει στην θέση μας (κοινώς να μας σπάσει στο ξύλο). Γι αυτό δημοσίευσε και την διεύθυνσή του και το τηλέφωνό του.
  Η τόση "μαγκιά" σε συνδυασμό με την απύθμενη βλακεία που χαρακτηρίζει το άτομο αυτό, τον έκαναν να μας δώσει απλόχερα και δημόσια, ότι χρειαζόμασταν για να κάνουμε μήνυση στις αρχές. Ομολογία, φωτογραφικό υλικό, και προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και διεύθυνση.
  Την ευκαιρία άρπαξε πολύς κόσμος όπως ήταν φυσικό, και έγιναν πολλές μηνύσεις εις βάρος του, και στην εισαγγελία (μια από αυτές και δική μου εννοείτε) και στην αστυνομία αλλά και στην δίωξη.
  Τρία χρόνια μετά, έστω και αργοπορημένα, ήρθε η ώρα του! Ήρθε η ώρα να πληρώσει και για το άδικο που έκανε στις ψυχούλες αυτές, αλλά και για κάθε προκλητική και χυδαία κουβέντα που έχει γράψει δημόσια. Και πιστέψτε με, με το πρόστιμο που έφαγε, θα πληρώσει ακριβά την κάθε λέξη!!
  Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, έγινε η δίκη του και καταδικάστηκε ερήμην
  μιας και δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. Η ποινή που του επιβλήθηκε, είναι 7.500€ χρηματικό πρόστιμο και ενάμιση έτος φυλάκιση. Το ενάμιση έτος φυλάκισης, αν δεν θέλει να μπει μέσα, θα πρέπει να πληρώσει 25€ τη μέρα. Αυτό ανέρχεται στο σύνολο των 13.675€. Προσθέτοντας αυτό με το χρηματικό πρόστιμο, φτάνουμε σε ένα σύνολο των 21.175€. Αυτό είναι το ποινικό πρόστιμο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει και διοικητικό από την αστυνομία, ένα αξιόλογο ποσό που θα προστεθεί με το ποινικό.
  Σε καλή μεριά να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας και να ρωτήσουμε τώρα τον "κύριο" αυτό, πως αισθάνεται και αν έχει ακόμα τις ίδιες απόψεις.
  Μήνυμα προς όποιον έχει σκοπό να ακρωτηριάσει τα ζώα του. Είναι παράνομο, ανήθικο και σας περιμένει μεγάλη τιμωρία. Αν δεν σέβεστε τα ζώα, τότε να φοβάστε το νόμο και τις συνέπειές του. Θα πρέπει να μάθετε επιτέλους ότι και τα πλάσματα αυτά έχουν φωνή, και η φωνή τους είμαστε εμείς!
  Μπορείτε να δείτε το άρθρο που αναφέρει το βίντεο εδω:
  www.vice.com/gr/article/aey3gk/ta-skylia-moy-einai-mobora-ki-etsi-8a-deixnoyn-h-istoria-enos-xrysaygith-poy-akrwthriazei-zwa

  ▶ Αν σας άρεσε το βίντεο κάντε ένα like και αν σας αρέσει το κανάλι μου, θα με βοηθούσε πολύ μια εγγραφή και click στο καμπανάκι ❤️️
  ▶ Άνοιξα ιστοσελίδα. Μπείτε να ρίξετε μια ματιά
  www.panagiotismilas.gr/
  ▼▼▼▼▼▼▼▼ MY INFO ▼▼▼▼▼▼▼▼
  ★ Name: Panagiotis Milas (Παναγιώτης Μήλας)
  ★ Site: www.panagiotismilas.gr/
  ★ Email: takis.milas@gmail.com
  ★ Facebook: facebook.com/panagiotismilasgr-1094708147392535/
  ★ Instagram: instagram.com/panagiotismilas.gr/
  ★ Twitter: twitter.com/panosmilas
  ★ GRfilms: grfilms.net/us/takismilas
  ▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

Panagiotis Milas
Panagiotis Milas

"ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΗΣ" ▶ Γιατί Παναγιώτη έβαλες αυτόν τον χαρακτηρισμό στον τίτλο του βίντεο; ▶ Δείτε στο 10:12 το μήνυμα μου προς την Χρυσή Αυγή και θα σας απαντηθούν τα ερωτήματα γιατί το έβαλα στον τίτλο ▶ Ο χαρακτηρισμός "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ" στον τίτλο, είναι λόγια του ίδιου που το έλεγε ξανά και ξανά στις δημοσιεύσεις του αλλά και το έδειχνε προκλητικά με φωτογραφίες του τύπου όπλο πάνω στο τραπέζι και μπλουζάκι Χρυσή Αυγή. Αυτό το νούμερο προφανώς νόμιζε ότι έχει πλάτες την Χρυσή Αυγή και ότι θα τον στηρίξουν. Γι αυτό και είχε τόση μαγκιά. Ήρθε η ώρα λοιπόν να πάρει θέση η Χρυσή Αυγή επίσημα απέναντι στις πράξεις και το άτομο αυτό. ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ!! ▶ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι ένας βλάκας δεν χαρακτηρίζει ένα κόμμα η μια παράταξη. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι το βίντεο δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι η συμπεριφορά αυτή δεν είναι χαρακτηριστικό την Χρυσής Αυγής. ▶ Η Χρυσή Αυγή πιστεύω ότι αποτελείτε από πολλά άτομα που έχουν φιλοζωικά συναισθήματα, τόσο στο κόμμα, όσο και στους υποστηρικτές της. Ελπίζω και εύχομαι, να φτάσει στα αυτιά τους το περιστατικό αυτό, και να πάρουν επίσημα θέση στο θέμα. Αυτός είναι και ο σκοπός που τονίζω τα λεγόμενα του εν λόγο "ανθρώπου" ότι είναι χρυσαυγίτης στο βίντεο. Υ.Γ - *Ζητώ συγνώμη από τον Φεβρουάριο που τον πέθανα λίγο γιατί τον μετονόμασα σε "Φευρουάριο" στην αρχή του βίντεο! Φεβρουάριε... συγνώμη, μη μου θυμώσεις, αλλά αυτά παθαίνει κάποιος όταν κάνει edit και άλλα 10 πράγματα μαζί... έλα ρίξε ένα χαμόγελο τώρα μην είσαι μουρτζούφλης! 😝

Πριν 5 μήνες
markos pashos
markos pashos

Μην απαντήσεις το είδα ως το τέλος 👍👍

Πριν 3 ημέρες
markos pashos
markos pashos

Μην με βρίσεις Αλλά νόμιζα ότι τα αυτιά των νυοπερμαν είναι έτσι εκ φύσεως επίσης θα σε παρακαλούσα να μου απαντήσεις σε κάτι που μπορεί εγώ να μην το πρόσεξα Καλά και συγγνώμη αν κάνω λάθος αλλά τα αυτιά του ντίζελ δν είναι κομμένα? Και γίνετε να κόψεις τα αυτιά του σκύλου σου νόμιμα με κάποια χειρουργική επέμβαση?

Πριν 3 ημέρες
BoulisPita Gamer
BoulisPita Gamer

Μονο και μονο γι αυτο που εκανε θα του εβαζα 900.000$

Πριν 11 ημέρες
BoulisPita Gamer
BoulisPita Gamer

Μονο και μονο γι αυτα που εκανε θα του εβαζα 900.000$

Πριν 11 ημέρες
Annaeki LOVE
Annaeki LOVE

Τα είπες πολυ ωραία ελπίζω να σε άκουγε όλος ο κόσμος και ελπίζω να το δει και η χρυσή Αυγή αυτο το μήνυμα

Πριν 13 ημέρες
stormless
stormless

για ποιον λογο να εχει αυτο το βιντεο 670 dislike????///

Πριν ώρα
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΗΣ

Είναι κάτι παραπάνω από βλάκας μπράβο Παναγιώτη μπράβο το σκυλάκι είναι ηρεμώ και ο άλλος του κόβει τα αυτιά ευχαριστούμε που εδώ για να αντιμετωπίσετε το δύσκολες καταστάσεις.

Πριν 22 ώρες
Sonia Oikonomou
Sonia Oikonomou

Μπράβο μπράβο μπράβο ετσι πες τον το %^&$^,:,?#^?:"^ το ??!!!@@@. Μπράβο ρε Παναγιώτη!!!!!!!!!!!!!!!

Πριν ημέρα
e Xrs
e Xrs

Αυτή η ανθρώποι βρωμίζουν την κοινωνία πραγματικά νιώθω απογοήτευση και αηδία για αυτά τα άτομα 😪🤮

Πριν ημέρα
Anna Makarigaki
Anna Makarigaki

Μπράβο ρε φιλε εσυ έκανες το σωστό πράγμα τα σκυλιά είναι σαν τουσ ανθρώπους και γενικά όλα τα ζωα μπράβο σου !!!!!

Πριν ημέρα
The Thunder Storm
The Thunder Storm

Συμφωνώ μαζί σου..

Πριν 2 ημέρες
peter skalis
peter skalis

Μια μέρα μετά τα γενέθλιά μου, έχω στις 17

Πριν 3 ημέρες
FF ARMANDO
FF ARMANDO

Respect

Πριν 5 ημέρες
Στέφανος Τζαννης
Στέφανος Τζαννης

Αυτά τα παλιό μουνόπανα νομίζουν ότι μπορούν να κανουν ότι θέλουν ήθελα να ξέρω ποιος μαλακας ψηφίζει αυτά τα κομματα

Πριν 5 ημέρες
Dimitris Sak
Dimitris Sak

Δεν ειπες και ποια ειναι κατα την γνωμη σου τα κομματα που θα ηθελες να ψηφιζαν ?? και αρα ψηφιζεις για πες ??

Πριν 4 ημέρες
blizzards children c
blizzards children c

Μαν γουσταρω φουλ το υλικο σου και την ολη δραση σου (καθως ειμαι και εγω φιλοζωος) αλλα διαφωμω με κατι πουγραφεις στην περιγραφη. Ξερω πως δεν θες να πολιτικοποιησεις το βιντεο σου αυτο μιας και η δραση σου αφορα καθαρα την φιλοζωια. Ωστοσο εφοσον δεν ηθελες να το πολιτικοποιησεις δεν επρεπε να αναφερεις οτι ειναι χρυσαυγητης αλλα εφοσον το ανεφερες με θλιβει το γεγονος πως στην προσπαθεια σου να μην πολιτικοποιηθει περετερο το βιντεο αναφερεις πως ατομα σαν αυτον δεν εκφραζουν το κομα της Χ.Α. ενα κομα το οποιο αφερεσαι της ζωη πολλων ανθρωπων στον21 αιωνα. Προφανως και δεν ειναι ολοι ετσι αλλα εφοσον ομως ενστερνιζονται τις ιδιες αηδιαστικες αποψεις εμενα μου φτανει. Ωστοσο αυτη ειναι η δικη μ αποψη και απλως ηθελα να σ πω πως θεωρω πολυ ασχημο να προσπαθεις να τοποθετησεις ενα πιο ευγενικο προφιλ σε ενα νεοναζιστικο κινημα το οποιο εχει κανει απιστευτα εκτροπα.

Πριν 5 ημέρες
SIRIOTIS 10
SIRIOTIS 10

O panagiotis exei Dikio gua auto to typa alla psofa

Πριν ημέρα
Αγνή Χαντζή
Αγνή Χαντζή

Επιτέλους ρε σύ Παναγιώτη.... εγώ μαζί σου τέρμα!!.... κάτι πρέπει να γίνει με όλα αυτά.... δόξα τό Θεό που ακούγεται η φωνή Μας μέσα από σένα.... εγώ έχω δύο σκυλάκια Δεν φαντάζεσαι τι περνάω.... είχα ένα χρόνο Με δύο παιδιά και δύο σκυλάκια... πού Δεν Μου νοίκιαζανε σπίτι επειδή είχα τα σκυλιά...τι άκουσα καί τι καυγάδες γίνανε Δεν φαντάζεσαι.... τώρα μένω σε διαμέρισμα.. ψάχνω μέρος Με αυλή... αλλά πάλι τα ίδια ζω... λές καί είμαι καταραμένη... χαχαχα 😂...για να μήν πώ για την θάλασσα.... εκεί να δείς γλέντια ...... έγινα ο Ράμπο της πόλης....τι Δεν καταλαβαίνουν Πια..... εγώ να δείς ξεκατινιασμα... χαχα χαχαχα 🤣..... μία χαρά είσαι εσύ....για μένα αν Με ρωτάς... πρέπει να είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν ζωάκια στα σχολεία καί νά εκπαίδευουν τα παιδιά από μικρά... να υπάρχει μάθημα πάνω σαυτο.... μπας και γίνουν άνθρωποι όταν μεγαλώσουν...τα ζώα φίλε μου είναι ζωή.!.....θα γράφω μέχρι αύριο οπότε σταματώ εδώ... καί κλείνω λέγοντας....ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΆΛΟΣ....!

Πριν 6 ημέρες
Υδροπονικό Αυτόματης Καλλιέργειεας
Υδροπονικό Αυτόματης Καλλιέργειεας

Respect 🙏🐺☘💚

Πριν 5 ημέρες
WLG_stelarras
WLG_stelarras

Είσαι τελιος και σηνεχισε αυτό που κάνεις ❤️

Πριν 6 ημέρες
JD9 JD9
JD9 JD9

:thumpsup::thumpsup:thumpsup:

Πριν 6 ημέρες
Jason Vasilakis
Jason Vasilakis

Σοστα τα λες

Πριν 7 ημέρες
Σ Μ
Σ Μ

Πολύ καλά τα λες και συμφωνώ απόλυτα...αλλά...αυτά τα λεφτά θα τα πληρώσει?? Ή θα μπει φυλακή,αλλιώς?? Ή απλά θα ξεφύγει με κάποιον τρόπο??Έχω τις αμφιβολίες μου....

Πριν 8 ημέρες
Gougou haze
Gougou haze

Γαμώ τα χρυσά αυγά,δεν μπορούν να τα βρουν με τον εαυτό τους και τους φταίει ο καημένος ο πρόσφυγκας και ο μετανάστης που προσπαθούν να επιβιώσουν

Πριν 8 ημέρες
dimitris papadok
dimitris papadok

Aporo giati exeis dislikes 😣😣😣😣

Πριν 9 ημέρες
Katia Lagou
Katia Lagou

ΕΛΕΟΣ ! Ο κόσμος δεν πάει καλά! Το καημένο το σκυλάκι😞😞😞

Πριν 9 ημέρες
Aggelos Papadiamanti
Aggelos Papadiamanti

Παναγιώτη πήρα ένα σκυλί και αυτός που το ειχε όταν το αγόρασα από 2 μηνών το έκοψε την ουρά το σκυλί δεν ειναι roch vailer δεν ξέρω πως γραφεται παντως αμα θες γράψε να διαβάσω την γνώμη σου

Πριν 9 ημέρες
lefteris ntovas
lefteris ntovas

Δεν έχω λόγια είσαι ότι καλύτερο 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Πριν 9 ημέρες
Theophania Letsiou
Theophania Letsiou

🙌🙌👏👏

Πριν 9 ημέρες
Μαριος Κιρκα
Μαριος Κιρκα

😭😭😭

Πριν 10 ημέρες
Aliiox Ghoste
Aliiox Ghoste

Gamas

Πριν 10 ημέρες
Άγγελος Λημνιός
Άγγελος Λημνιός

Καλά τας λες Πάνο

Πριν 10 ημέρες
dark knight12
dark knight12

Φίλε μου πάρε ένα subscribe από εμένα και από όλους τους φίλους μου σου αξίζει τα ζώα δεν πρέπει να τα πληγώνουμε ούτε να τα εκμεταλεβόμαστε γιατί οπός και οι άνθρωποι έτσι και αυτά έχουν πνεύμονες έχουν καρδιά και ψυχή 👍 μπράβο για το ωράριο αυτό βίντεο

Πριν 10 ημέρες
pablo escobar
pablo escobar

Παναγιώτη σε κάτι τέτοια ζωα είναι να πέφτουν φάπες και μάλιστα να ανεβαίνουν στο ίντερνετ για παράδειγματισμο. Αυτα. Τ σκουπίδια όσο και να τα μιλήσεις παλι σκουπίδια θα παραμείνουν.. Και δυστυχώς αφου ασχολείσαι επι του θέματος γενικά... Κανε κάτι πιο παραγωγικο Και μήνυση να κάνεις μέχρι να γίνει το δικαστήριο θα κόψει αλλα 400 αυτιά.. Γαμ...... Και ξύλο.

Πριν 10 ημέρες
ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ THE FIRST
ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ THE FIRST

Είσαι κουμουνιστής?

Πριν 10 ημέρες
ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ THE FIRST
ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ THE FIRST

@Έλλην Υπερήφανος ma eimai uper

Πριν 7 ημέρες
Έλλην Υπερήφανος
Έλλην Υπερήφανος

Αυτό σε πείραξε από όλο το βίντεο?

Πριν 8 ημέρες
ΓΕΩΓΙΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΓΕΩΓΙΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

Και εγώ κατά είμαι όχι μόνο για τα αυτιά και για στηρομα και για τσιπακι

Πριν 10 ημέρες
φιλιππος γκουτζας
φιλιππος γκουτζας

Στο τσιπακι γιατί (δεν το έχω κάνει)

Πριν 10 ημέρες
ΓΕΩΓΙΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΓΕΩΓΙΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

Άμα σου πούνε και σένα για τον dizel έχεις την καραμέλα και λες ότι εγώ των Βρήκα με κομμένα αυτιά

Πριν 10 ημέρες
Duke Rocket
Duke Rocket

Αφου με κομμενα τον βρηκε τι θες να πει?

Πριν 10 ημέρες
LiakxMyriiioxNefelimrk fp
LiakxMyriiioxNefelimrk fp

Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να μπει για όλη του την ζωή φυλακή..... συμφωνώ μαζί σου και εγώ όταν είδα αυτό μου ήρθε να πάρω ένα μαχαίρι και αν βγω έξω στον έξω κόσμο μεγάλωσα με τα ζώα τα ζώα είναι η ζωή τα ζώα τα έχω βασιλιαδες και η αγάπη μου για τα σκυλιά φαίνεται έχω 7 σκυλιά μέσα στο σπίτι

Πριν 11 ημέρες
NTNS Aggelos gtv sk
NTNS Aggelos gtv sk

συμφωνώ μαζί σου μπράβο που το έβγαλες στην φόρα!

Πριν 11 ημέρες
Ptr ptr
Ptr ptr

Αυτός δεν είναι ούτε ζώο ούτε άνθρωπος είναι ένα σκουπίδι που δεν τον γουστάρει ούτε η χωματερή!

Πριν 11 ημέρες
Ντοροθυ Νκλ
Ντοροθυ Νκλ

ΤΑ ΖΩΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ!! ΕΝ ΕΤΗ 2020 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥ ΝΑ ΤΟΝ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΖΩΑ! ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ!

Πριν 12 ημέρες
opoios thelw
opoios thelw

Θεωρώ πως η εμφάνιση σου είναι η κατάλληλη για αυτά που λες γιατί εξωτερικά δηλώνει έναν άνθρωπο ποιο ''αλητη'' θα μπορούσα να πω αλλά λέγοντας αυτά και έχοντας αυτές τις ιδέες και πεποιθήσεις σου βγάζω το καπέλο αφού μαθαίνεις σε όλους να μην κρίνουν έναν άνθρωπο από την εμφάνιση αλλά από το χαρακτήρα του .Τα συγχαρητήρια μου σε εσένα έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο όπως εσύ και μακάρι να ήταν όλοι σαν εσένα και να υποστήριζαν το κοινό καλό !!! Μπράβο

Πριν 12 ημέρες
BlackJack
BlackJack

Θανατος στους φασιστες, δεν υπαρχει λογος υπαρξης τετοιων ανθρωπων

Πριν 12 ημέρες
Yuri Sulay
Yuri Sulay

RE PATE KALA!! OLO VLEPO SXOLIA APO FASISTES KAI TOUS SINXERESTE ANTI NA TOUS TIN PITE KATALAVETE OTI DEN EINAI ANTHROPI REE EXOUN DIRI XORIS LOGO SKOPIANO KAI ROUMANO FILO MOU PSOFO STOUS FASISTES NA PETHANETE OLI SAS KOLO FASISTES ANTHROPIA RE!

Πριν 12 ημέρες
K. Stef
K. Stef

Απλα αισχος που υπαρχουν ακομα τετοια ανουσια οντα γιατι αυτοι μονο ανθρωποι δεν μπορουν θα θεωρηθουν κανοντας τετοιες χυδαιες πραξεις οχι μονο σε ζωακια αλλα ειναι επικινδυνοι και για ενα μικρο παιδι αλλα και για εναν ενηλικο ανθρωπο πραγματικα σιχαθηκα να βλεπω να γινονται τετοια πραγματα καθημερινα εν ετη 2020 ντρεπομαι πραγματικα για αυτους.

Πριν 13 ημέρες
Simulation World 2020
Simulation World 2020

Υπάρχει πολύ κακία στον κόσμο. Κάτι ξέρουν όσοι λένε ότι όταν κάποιος κακοποιεί ζώα δεν θα διστάσει να δολοφονήσει και συνάνθρωπό του. Κάποιοι άνθρωποι θα έπρεπε να ήταν ισόβια φυλακή αλλά μια ζωή στην Ελλάδα οι νόμοι καταπατούνται προς συμφέρον αυτών που παρανομούν. Τέτοια καθίκια πρέπει να τα ξεσκίζει η αστυνομία...κτήνη είναι!

Πριν 4 ημέρες
Γιώργος Κούρτης
Γιώργος Κούρτης

2 κοταβια εχω καταλαβενω

Πριν 13 ημέρες
Γιώργος Κούρτης
Γιώργος Κούρτης

Και επεισης δεν θελω να θυξω κανεναν

Πριν 13 ημέρες
Γιώργος Κούρτης
Γιώργος Κούρτης

Ζομπι δεν λεω τον πανο , λεω το αρχιδι

Πριν 13 ημέρες
Sonia Oikonomou
Sonia Oikonomou

Νομιζω

Πριν ημέρα
Sonia Oikonomou
Sonia Oikonomou

Σε ξερω

Πριν ημέρα
broken boomer
broken boomer

Ελπίζω ο τύπος να έχει μπει φυλακή

Πριν 13 ημέρες
Theodoshs Stalias
Theodoshs Stalias

@Simulation World 2020 εσεί με Έκανες εγγραφή? ?

Πριν 4 ημέρες
Simulation World 2020
Simulation World 2020

@Theodoshs Stalias Μπήκε αλλά για λίγο καιρό..τέτοιοι επικύνδινοι αξίζουν ισόβια χωρίς αναστολή? Ποιος εγγυάται ότι όταν αφεθεί ξανά ελεύθερος δεν θα ξανακάνει τα ίδια ή και χειρότερα?

Πριν 4 ημέρες
Theodoshs Stalias
Theodoshs Stalias

Μπήκε δεν είδες που είπε που μπήκε φυλακυ

Πριν 10 ημέρες
bill tube
bill tube

Να ξερεις εισαι απλα το παραδειγμα...εμενα με συγκυνεις...και να ξερεις αν καποιος σε αγγιξει καθαριζω εγω φιλε μου❤❤❤❤

Πριν 13 ημέρες
Greninja Xd
Greninja Xd

Tha ebriza alla iparxoun kai paidia exe xari 🤐🤐😠😠😠😠😤😤😤🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬👎

Πριν 13 ημέρες
Greninja Xd
Greninja Xd

@JD9 JD9 ok

Πριν 6 ημέρες
JD9 JD9
JD9 JD9

Υπάρχουν όντως παιδιά 😂me

Πριν 6 ημέρες
Αποστολια Πουντουρακη
Αποστολια Πουντουρακη

Γαμω το μυαλοτου παρτο το 21.500€€€€€$€$$$$$€$€$€'€'€$€'€$€$€$€$€

Πριν 13 ημέρες
boz tv
boz tv

Φιλε εχεις δικιο σινεχησε ετσι.👍👍👍

Πριν 13 ημέρες
ALXS
ALXS

Η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι χρυσαυγιτες ουτε το ''κομμουνιστες'' δεν ξερουν να γραψουν και το γραφουν ''κουμμουνιστες''. Κουνια που τους κουναγε...

Πριν 13 ημέρες
john _karas
john _karas

*Φεβρουάριος αλλά και πλάι σωστά τα είπες

Πριν 13 ημέρες
refygeremalakaapodwrebro .!.
refygeremalakaapodwrebro .!.

XWSTA!!!

Πριν 14 ημέρες
game bord
game bord

Μαλακά μου ήρθε να κλάψω με για τον σκύλο γιατί κρίμα είναι αλλά τα είκοσι χιλιάρικα είναι λίγα πιο πολλά έπρεπε να είναι τουλάχιστον 100000 γιατί δεν παίζεις με αυτια

Πριν 14 ημέρες
Αντώνης Πασχίδης
Αντώνης Πασχίδης

Θύμοσα πολύ αυτός ο μαλάκας. 😠🤬

Πριν 14 ημέρες
Xrysa Gaidatzi
Xrysa Gaidatzi

Πες τα με τους μ@λάκες sorry κιόλας άλλα του αξίζει🤬😠😡😈👿

Πριν 14 ημέρες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΡΑ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΡΑ

Μερικές φορές κόβουν τις ουρές τους για να μην αυτοτραυματιζονται

Πριν 14 ημέρες
JD9 JD9
JD9 JD9

,Άσε μας ρε εξυπνε

Πριν 6 ημέρες
BUSA _RIDER _CY
BUSA _RIDER _CY

σ ωραιος ρε μαν

Πριν 15 ημέρες
GREEK KILLER
GREEK KILLER

Αυτός ο χρησαυγιτης δεν είναι νομίζει ότι ειναι.Εγω είμαι χρησαυγιτης και αγαπώ τα ζωα.

Πριν 15 ημέρες
GREEK KILLER
GREEK KILLER

@aris Kara χρησαυγιτης κατάλαβες ότι είμαι πάντως στην γαμημενη γλώσσα δεν πρέπει να καταλαβαίνεις Χριστό αυτό είναι σίγουρο.χωρις παρεξήγηση

Πριν 12 ημέρες
aris Kara
aris Kara

@GREEK KILLER εντάξει τώρα κατάλαβα γιατί είσαι Χρυσαυγητης

Πριν 12 ημέρες
GREEK KILLER
GREEK KILLER

@Νικόλας Γκαύρος Ωπ ένας Έλληνας ναζί η μανα σου εγώ και εσύ απόψε στο νησί μόλις τελειώσουμε σας κερνάω και περγαμόντο.🙁🙁🙁🙁

Πριν 12 ημέρες
GREEK KILLER
GREEK KILLER

@booty eater Alabama ΓΑΜΩ ΤΗΝ ***** μισώ τα greeklish δεν καταλαβαίνω τίποτα πρέπει να είσαι κάνα 5 είναι ξεπερασμένα τα greeklish παλιό χωριατη.ΣΤΟ σχολείο είμαι σημαιοφόρος σε όλα τα μαθηματα παίρνω 20 μαθηματικά ,ιστορία ,θρησκευτικά , γεωμετρία,γλώσσα αλλά όταν ήρθε η ώρα να μάθω greeklish έπαιζα το πουλί μου και εχυνα ασταμάτητα γιατι πέρασε από μπροστά μου μια γκόμενα με μεγάλα βυζιά και έτσι εχυνα πάνω στα βυζιά της όπως και στα δικά σου για αυτό δεν έμαθα greeklish αν και οι φίλοι πήγαν να μου μάθουν αλλά εγώ έπαιζα league of legends.

Πριν 12 ημέρες
Yuri Sulay
Yuri Sulay

@booty eater Alabama me afton ton tropo den tha se kanoun parea alvani,voulgari,roumani,acabites,hip hopades,afrikani aplos tha se exoun stin fapa otan tous les oti eisai fasistas mathe lipon oti to kathe ethnikistiko koma ferni mono kako kai misos gia ta alla krati

Πριν 12 ημέρες
Gogos Xatzi
Gogos Xatzi

poutanomagas ine o xrisaugitis

Πριν 15 ημέρες
Sniky playz
Sniky playz

Παναγιώτη καλά τα λες αγαπώ πολύ τα ζώα και στεναχωριέμαι για το σκυλάκι αυτό και το λυπάμαι για το πόσο κακό ιδιοκτήτη εχει. +1 οποιος συμφωνεί μαζί μου!!!

Πριν 15 ημέρες
Tryhard_ bomber
Tryhard_ bomber

bravo panagiotaraa

Πριν 15 ημέρες
Tryhard_ bomber
Tryhard_ bomber

se autous ajizei 8anaaaaaaaaaaaatos

Πριν 15 ημέρες
Δρακουμέλ Στρουμφοκτόνος
Δρακουμέλ Στρουμφοκτόνος

Ούτε κάν

Πριν 13 ημέρες
Ulfbert Ηellas
Ulfbert Ηellas

Είσαι σε αντιφασιστικό κανάλι φίλε

Πριν 15 ημέρες
Manifestah
Manifestah

Καλα, βλαμενος εισαι; Λες και οι χρυσαυγιτες δεν ειναι γενικα μικροτσουτσουνες κοτες που κανουν abuse οτι και οποιον ειναι αδυναμο, και τους στελνεις και μηνυμα... τουλαχιστον γελοιος... Λες και δεν σκοτωσαν ανθρωπους, λες και δεν εβγαζαν φοτογραφειες με οπλα .... εχεις χαζεψει μαν

Πριν 15 ημέρες
GREEK KILLER
GREEK KILLER

@george ligma Μου λες δλδ ότι ο άλλος δεν θα φάει ξύλο αν πάει και τα πει αυτά έξω γιατι από οσω ξέρω δεν μπορείς να βγαίνεις έξω και να λες τον αλλο ηλίθιο και έχεις χαζεψει μαν.Επισης δεν ενοχλώ κανέναν δεν βρίζω κάποιον και δεν κρίνω κάποιον από το χρώμα του αν εσένα σε ενοχλεί η λέξη χρησαυγιτης τότε έχεις πρόβλημα θα προσπαθήσω να σου βγάλω από το μυαλό ότι αυτή η λέξη σημαίνει κάτι κακο φαντάσου το σαν τις λεσβίες πολλοί άνθρωποι ενοχλούνται αλλά ξέρουν ότι είναι επιλογή τους έτσι και εγώ δεν είμαι γκέι αλλά χρησαυγιτης ανήκω σε μια ομάδα και δεν ενοχλώ κάποιον όπως οι υπόλοιπες ομάδες είμαι σε μια ομάδα ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ αν θες να ΚΡΙΝΕΙΣ κρινε τον εαυτό σου.

Πριν 14 ημέρες
GREEK KILLER
GREEK KILLER

@george ligma Μου λες δλδ ότι ο άλλος που κάθεται και λέει ηλίθιο τον Παναγιώτη δεν χρειάζεται νοσοκομείο και είναι φυσιολογικό να τα λέει έξω.

Πριν 14 ημέρες
george ligma
george ligma

@Ελληνικός Εθνικισμός το να λεει ενας χρυσαυγιτηςμ που η ιδεολογια του ειναι ενα βημα πριν τον ναζισμο που θελετε να διωξετε ολους τους μεταναστες εμενα φασιστα ειναι τουλαχιστον ειρωνικο και τραγικο αλλα πανω απο ολα κριμα που εξυπνα παιδια σαν και σενα πυθονται απο αμυλα τουβλα πως η ξενοφοβια ειναι καλη και πως η υριδα του προβληματος ειναι η μεταναστες

Πριν 14 ημέρες
Ελληνικός Εθνικισμός
Ελληνικός Εθνικισμός

@george ligma τόσο εσείς όσο και αυτοί επιτίθεστε μόνο όταν έχετε την αριθμητική υπεροχή . Φασίστες και κομμούνια στην Ελλάδα δεν έχετε δουλειά .

Πριν 14 ημέρες
george ligma
george ligma

@GREEK KILLER 21 3200 3003, 21 3206 8200, 2132046000,2132046159, 21 3206 8200, 21 3208 6000 οριστε μεγαλε σε περιπτωση που σε πετυχουν εξω να τα λες αυτα εδω ειναι τα τηλεφωνα για τα εφιμερευοντα νοσοκομεια αυτης της βδομαδας.ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Πριν 14 ημέρες
Aggelos Proplayer
Aggelos Proplayer

Μαγκας δεν ειναι αυτος μαγκας εισαι εσυ..................... εσυ που τα κανεισ αυταα και διχνεις το καλο παραδιγμα οχι να κοβεις τα αυτια και αλλα ωργανα του σκυλου σου σε παραδεχομαι εισαι μεγαλυ πσιχυ ✌🤞

Πριν 15 ημέρες
Παναγιώτης Μπαρμπέρης
Παναγιώτης Μπαρμπέρης

Παναγιώτη, οι Χρυσαυγήτες έτσι είναι. Έχουν ακραίες ιδεολογίες και η φιλοζωία σίγουρα δεν είναι μια από αυτές. Δε θα βρεις άκρη μαζί τους...

Πριν 15 ημέρες
Ιάσον Μπλάχας
Ιάσον Μπλάχας

@Νικόλας Γκαύρος Μακαρη να ηταν πραγματικη ναζιστες Χιτλερικοι αλλα αυτα τα κανουν για να παρουν ναζιστες στο κομμα

Πριν 11 ημέρες
Νικόλας Γκαύρος
Νικόλας Γκαύρος

@Δρακουμέλ Στρουμφοκτόνος Μα δεν είναι η τηλεόραση είναι οι φωτογραφίες του Μηχαλολιακου ή όπως στον πουτσο λέγεται με την ναζιστική σημαία από πίσω, επίσης άκουσες και τον ίδιο τον Παναγιώτη χούλιγκαν ήταν αυτός όλοι πυθικια είστε 🐵

Πριν 13 ημέρες
Δρακουμέλ Στρουμφοκτόνος
Δρακουμέλ Στρουμφοκτόνος

@GREEK KILLER οι περισσότεροι πιστεύουν ότι βλέπουν στην τηλεόραση.δεν αναλύουν παραπάνω τα θέματα

Πριν 13 ημέρες
GREEK KILLER
GREEK KILLER

Εγώ είμαι φανατικός χρησαυγιτης και λατρεύω τα ζώα δεν βρίζω και χτυπώ τον συνάνθρωπο μου στον δρόμο αλλά υποστηρίζω την πατρίδα μου και βοηθω τους φτωχους.

Πριν 15 ημέρες
Mirsini
Mirsini

Πραγματικα ποσο αρρωστο. Τρελαινομαι μονο στην ιδεα να χτυπησει καποιος σκυλι οχι να του κοψει αυτι κ ουρα. Ελπιζω πραγματικα αυτο το τερας να τιμωρηθηκε

Πριν 15 ημέρες
SADG GAMERS
SADG GAMERS

PES TOU KI ALLA TOY MALAKA

Πριν 15 ημέρες
eleny Elbadawi
eleny Elbadawi

Έχεις δίκιο φίλε μου

Πριν 15 ημέρες
Skullk13
Skullk13

Αυτη που κανουν dislike σε αυτο το βιντεο ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον τυπο που ελεγε ο παναγιωτης! Παναγιωτη συνεχισε δυναμικα👍💪

Πριν 15 ημέρες
black_music
black_music

Όποιος κάνει κακό σε σκύλο θα έχει κακό τέλος

Πριν 15 ημέρες
thomas mastorakhs
thomas mastorakhs

Oti na ne o kosmos...

Πριν 15 ημέρες
Αποστολης Πιτσινος
Αποστολης Πιτσινος

Παναγιωτη δωσε δικιο εισαι ο καλυτερος ανθρωπος που εφτιαξε ο θεος και το ξερετε και οι δυο

Πριν 15 ημέρες
TSMedwardGR
TSMedwardGR

Να σου πω βρε αρχιδι άμα θες να κόβεις τα αυτιά των ζώων έλα να κανεις με των πατέρα μου και βλέπεις αυτό το σχόλιο ρε μαλακά

Πριν 15 ημέρες
Αποστολης Πιτσινος
Αποστολης Πιτσινος

Κατι τετοιοι..............

Πριν 15 ημέρες
Sandy Scuba
Sandy Scuba

Πως το κανουν αυτό το καημένο σκηλο...μπράβο σου!

Πριν 15 ημέρες
Giannis Maurokefalos
Giannis Maurokefalos

Απλά εισε τηπαρα

Πριν 15 ημέρες
Αποστολης Πιτσινος
Αποστολης Πιτσινος

Ειναι αυτοι θα μας πανε μπροστα😊❤

Πριν 15 ημέρες
Giannis Maurokefalos
Giannis Maurokefalos

Δεν αξίζει ούτε να τον φτησης αυτόν τον άνθρωπο

Πριν 16 ημέρες
Aggelos Neskis
Aggelos Neskis

exw siggini8i me auta pou les pravw sou makari na htan oli i an8rwpi san kai esena kai egw agapaw na zwa menw stin rodo kai o papous mou exei tria pets op to limnos elpizw na diavaseis to minima se agapame 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Πριν 16 ημέρες
ΑΕΝΑΟΣ Χ.Α
ΑΕΝΑΟΣ Χ.Α

Απο οταν η Χρυση Αυγη ειχε αποκτησει αρκετη δυναμη δυστυχως μαζεψε αρκετους παπαρες οι οποιοι νομιζαν πως με τη πλατη του κομματος θα καλυπταν τις οποιες δραστηριοτητες τους. Επισης υπηρχαν πολλοι οι οποιοι δεν ειχαν ουδεμια ουσιαστικη σχεση με τη Χρυση Αυγη αλλα το παιζαν χρυσαυγιτες απο το σπιτι τους. Στανταρ κατι παρομοιο ειναι και αυτος. Εγω ξερω πολλους χρυσαυγιτες ενεργους με δραση στο κομμα που ενα τετοιο ατομο θα το σαπιζαν στο ξυλο. Μιλαω μετα λογου γνωσεως

Πριν 16 ημέρες
Νικόλας Γκαύρος
Νικόλας Γκαύρος

@ΑΕΝΑΟΣ Χ.Α .Ι.

Πριν 13 ημέρες
Ελληνικός Εθνικισμός
Ελληνικός Εθνικισμός

@ΑΕΝΑΟΣ Χ.Α Ο Ηλίας είναι μακράν αξιότερος να ηγηθεί πάντως .

Πριν 14 ημέρες
ΑΕΝΑΟΣ Χ.Α
ΑΕΝΑΟΣ Χ.Α

@myster hannibal χαχαχα η Χρυσή Αυγή όταν δημιουργήθηκε ο Ηλίας έβλεπε χελωνονιντζάκια και είχε πιπίλα. Η Χρυσή Αυγή είναι ιδέα..και ένας να μείνει θα υπάρχει!

Πριν 16 ημέρες
myster hannibal
myster hannibal

τορα πάει η χρυσή Αυγή εφιγε ο Ηλίας

Πριν 16 ημέρες
PANOS_ GR
PANOS_ GR

Εδώ στο σκουταρι Σερρών ένας βοσκός οταν η σκύλα γέννησε δύο πανέμορφα κουτάβια έκοψε τα αυτιά τους

Πριν 16 ημέρες
K. Stef
K. Stef

Μπορεις να μιλησεις στις αρχες ή απλα να βοηθησεις με καποιον τροπο γιατι ειναι παρανομο και τιμωρειται και με ποινη φυλακισης.Εγω στην θεση σου θα ειδοποιουσα την αστυνομια

Πριν 12 ημέρες
Ματεο Λουσαι
Ματεο Λουσαι

Πέτσα ρε φίλε αν δεν τα πεις εσυ δεν θα τα πει κανεις

Πριν 16 ημέρες
klaudio laloshi
klaudio laloshi

Κάποιος να μου απαντήσει για ποιο λόγο να κόψεις τα αυτιά του σκύλου σου;

Πριν 16 ημέρες
ΕΛΛΑΣ
ΕΛΛΑΣ

Αυτον πρέπει αν τον σκοτώσουν

Πριν 16 ημέρες
ΕΛΛΑΣ
ΕΛΛΑΣ

Εύχομαι ότι χειρότερο σε αυτών τον .....

Πριν 16 ημέρες

Επόμενο

ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΛΑ!!!

28:39

ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΛΑ!!!

Panagiotis Milas

προβολές 320 000

10 Μύθοι για τον σκύλο

14:30

10 Μύθοι για τον σκύλο

Panagiotis Milas

προβολές 73 000

LILI's FILM #4 - LISA Dance Performance Video

2:06

LILI's FILM #4 - LISA Dance Performance Video

Lilifilm Official

προβολές 6 627 897

Brawl Stars Animation: Piper's Sugar & Spice!

1:27

Brawl Stars Animation: Piper's Sugar & Spice!

Brawl Stars

προβολές 12 049 827

STORY TIME - Πως γνώρισα τον Diesel

15:56

STORY TIME - Πως γνώρισα τον Diesel

Panagiotis Milas

προβολές 64 000

STORY TIME - Πήγα να παίξω ξύλο για τον Diesel

10:38

Japanese Street Food - The BEST SEAFOOD in Okinawa Japan!

24:12

Japanese Street Food - The BEST SEAFOOD in Okinawa Japan!

Travel Thirsty

προβολές 15 548 782

Today, we lost someone special

2:14

Today, we lost someone special

Seth's Bike Hacks

προβολές 1 292 698

The Best Moment Of My Life

4:25

The Best Moment Of My Life

Logan Paul

προβολές 5 928 584

Making A Dog Birthday Cake

16:24

Making A Dog Birthday Cake

JennaMarbles

προβολές 2 571 056

1 GÜNLÜĞÜNE AT BAKICISI OLDUM!!

12:18

1 GÜNLÜĞÜNE AT BAKICISI OLDUM!!

Deli Mi Ne?

προβολές 3 622 317

Golden Retriever Meets New Baby Kitten for the First Time!

6:10

Golden Retriever Meets New Baby Kitten for the First Time!

This is Bailey

προβολές 11 195 347

Plane Bursts Open Mid-Flight

3:19

Plane Bursts Open Mid-Flight

Daily Dose Of Internet

προβολές 4 676 084