No video

Al Pazar - 1 Dhjetor 2018 - Pjesa 1 - Show Humor - Vizion Plus

American Woman
American Woman

Parisi u dogj keq kete fundjave.

Πριν 13 ημέρες
gilbert kasnija
gilbert kasnija

me shume nga te gjithe qesh goni me keto idiotlliqe😀😛

Πριν 13 ημέρες
Aneta Mojsidhi
Aneta Mojsidhi

ndoshta veshtrisit jan kudo...por ketu ne greqi vetem se ushqimi smungon..qumesht ha po gjete ne shqiperi dhe ate ta shet sa do fshati

Πριν 13 ημέρες
nike shkambi
nike shkambi

Keta te dy lolot. Beni noj dit pushim se noshta duket al pazari ma mir pa ju

Πριν 13 ημέρες
Emilia Emi
Emilia Emi

Ca esht ky humor si qeshin fshatarkat

Πριν 13 ημέρες
gilbert kasnija
gilbert kasnija

me shume qesh goni me budallalleqet e tij😀

Πριν 13 ημέρες
Aneta Mojsidhi
Aneta Mojsidhi

ahahah po se imer kamera ndaj qeshin

Πριν 13 ημέρες
IGLI LIME
IGLI LIME

23:37 😂😂😂

Πριν 13 ημέρες
IGLI LIME
IGLI LIME

😂😂😂😂

Πριν 13 ημέρες
ledi xhydo
ledi xhydo

mos u largoni shqipare rrini vuani ketu prisni te behet mir nga rama basha monika meta muti kaka, rrini punoni per 2 qint mi lek

Πριν 13 ημέρες
ledi xhydo
ledi xhydo

how how how can i find. here is a disaster

Πριν 12 ημέρες
American Woman
American Woman

Get a working visa for the US. Trump is Making America Great Again.

Πριν 13 ημέρες
Emilia Emi
Emilia Emi

Harrove gramozin 😁

Πριν 13 ημέρες

Επόμενο