No video

Avokati i Popullit prezanton raportin vjetor - News, Lajme - Vizion Plus

 • Δημοσιεύτηκε στις Πριν 25 ημέρες

  Vizion Plus TVVizion Plus TV

  διάρκεια: 1:43

  www.vizionplus.tv
  facebook.com/VizionPlusTV
  twitter.com/VizionPlusTV
  Avokatja e Popullit, Erinda Ballanca ka prezantuar kete te marte raportin vjetor te punës per vitin 2018 te institucionit qe ajo drejton. Perpara deputeteve, Ballanca eshte ndalur tek problemet e evidentuara ne nje sere fushash por theksi kryesor ka qene tek situata ne burgje.Pavarësisht se ka pasur nje përmirësim, pra numri apo ceshtjet e mbipopullimit jane adresuar ne krahasim me vitet e kaluara, mbetet problem thelbësor dhe i rëndësishëm, ceshtja e trajtimit mjekësor, si dhe problematike qe kane te bëjnë me trajtimin mjekësor neper burgje. Përpos kompleksitetit per te vërtetuar rastet e ushtrimit te dhunes, fizike dhe psikologjike nga ana e punonjësve te Policisë se Shtetit dhe te burgjeve, ka pasur raste kur eshte arritur te provohet qe është ushtruar dhune nga ana e punuesve te policive te IVEP, Policia e Burgjeve ne Fushe Kruje, per shembull dhe ne keto raste ne kemi bere adresimet përkatëse ne organet kompetente.Raporti i institucionit te avokatit te popullit evidenton edhe kushtet e vështira ne postat e policisë.Kushtet fizike te postave te police jane jo ne përputhje me ligjin e miratuar nga kuvendi dhe me rregulloren e vete policisë dhe ne keto kushte, pavarësisht rekomandimeve qe kemi dhëne, rezulton qe situata e ketyre ambienteve nuk eshte ne përputhje me parashikimet ligjore.Ne fund, Erinda Ballanca kerkoi me shume vëmendje nga te gjithe ligjevenesit ne zbatimin e rekomandimeve te institucionit qe ajo drejton.

  lajme - vizion plus  

Επόμενο

Hiring Someone to RATE How I Eat

18:17

Hiring Someone to RATE How I Eat

Morgan Adams

προβολές 1 253 492

Mom Still Unsure of What Creature Was in Her Driveway

2:05

Mom Still Unsure of What Creature Was in Her Driveway

Inside Edition

προβολές 994 465

Brendan Schaub - The Biggest Fight of His Life - This Is Not Happening

17:43

Brendan Schaub - The Biggest Fight of His Life - This Is Not Happening

Comedy Central Stand-Up

προβολές 891 329

DOCTOR SLEEP - Official Teaser Trailer [HD]

2:41

DOCTOR SLEEP - Official Teaser Trailer [HD]

Warner Bros. Pictures

προβολές 4 153 495

15 Funny Travel Pranks / Prank Wars!

10:13

15 Funny Travel Pranks / Prank Wars!

Troom Troom

προβολές 3 933 320

Hide and Seek ON A CRUISE SHIP! - Onyx Family

22:10

Hide and Seek ON A CRUISE SHIP! - Onyx Family

Onyx Family

προβολές 965 641

IF YOU GUESS THE PRICE, I'LL BUY IT FOR YOU!!! **NOT A GOOD IDEA**

17:43