Kriza, lejet e ndërtimit në vlera minimale gjatë vitit 2012

  • Δημοσιεύτηκε στις Πριν 6 χρόνια

    SCAN TelevizionSCAN Televizion

    διάρκεια: 1:30

Επόμενο

Gëzuar 2019- Kriza për Babadimër

25:19

Gëzuar 2019- Kriza për Babadimër

Dreni Official

προβολές 546 779

Kriza greke dhe emigrantët shqiptarë

11:17

Kriza greke dhe emigrantët shqiptarë

TELEVIZIONI TRIBUNA

προβολές 5 895

Young Dolph, Key Glock - Water on Water on Water (Official Video)

3:58

I bleached my hair by myself and this is what happened...

13:53

I bleached my hair by myself and this is what happened...

Antonio Garza

προβολές 4 033 184

Leja e Qëndrimit Europiane

8:44

Leja e Qëndrimit Europiane

TELEVIZIONI TRIBUNA

προβολές 6 105

Kriza, emigrantet ne dileme - Vizion Plus - News - Lajme

3:28

Ndertimi nuk del nga kriza - News, Lajme - Vizion Plus

2:03

A keni pyetje per lejet e qendrimit?

1:08:36

A keni pyetje per lejet e qendrimit?

TELEVIZIONI TRIBUNA

προβολές 2 880

Leja europiane e qëndrimit: Avantazhet: marrja dhe rinovimi

3:17

Leja europiane e qëndrimit: Avantazhet: marrja dhe rinovimi

TELEVIZIONI TRIBUNA

προβολές 18 114

Taksa e lejes së qëndrimit. Dhurata gjysmake për emigrantët.

23:08

LEJA E QËNDRIMIT EUROPIANE, SI MERRET

1:39

LEJA E QËNDRIMIT EUROPIANE, SI MERRET

TELEVIZIONI TRIBUNA

προβολές 5 212

Real Story - Kriza politike | Pj.1 - Talk Show - Vizion Plus

54:25

Tarifat e reja për lejet e qëndrimit. Kur vihen në zbatim

6:01

Tarifat e reja për lejet e qëndrimit. Kur vihen në zbatim

TELEVIZIONI TRIBUNA

προβολές 3 721

Real Story - Kriza politike | Pj.2 - Talk Show - Vizion Plus

22:54

Refet Zakon Kriza Kriza

4:34

Refet Zakon Kriza Kriza

Liiman Limanov

προβολές 8 662

Prepare for battle in Pokémon Sword and Pokémon Shield! ⚔️🛡️

2:27

Prepare for battle in Pokémon Sword and Pokémon Shield! ⚔️🛡️

The Official Pokémon YouTube channel

προβολές 1 366 125

BEST WATER PARK TRICK WINS $10,000 (ft Funk Bros)

24:49

BEST WATER PARK TRICK WINS $10,000 (ft Funk Bros)

Carter Sharer

προβολές 763 925

I HOSTED MY FIRST AWARD SHOW!!

4:57

I HOSTED MY FIRST AWARD SHOW!!

David Dobrik Too

προβολές 5 357 268

Fame is Lame

9:51

Fame is Lame

SomeThingElseYT

προβολές 1 694 751

A YouTube Star is Born | Lele Pons & Anwar Jibawi

4:26

A YouTube Star is Born | Lele Pons & Anwar Jibawi

Lele Pons

προβολές 1 934 203

STEALING SMOOTHGIO CLOTHES Ft. Yrndj *it got heated*

16:26

GIANT LEGO BOWLING BALL Vs. TRAMPOLINE! (20,000 BRICKS!!)

14:48

GIANT LEGO BOWLING BALL Vs. TRAMPOLINE! (20,000 BRICKS!!)

How Ridiculous

προβολές 1 777 617