No video

  • Δημοσιεύτηκε στις Πριν 50 χρόνια

ZyTriX 10
ZyTriX 10

Trivia per noizyn: Noizy eshte binjak me fire

Πριν 3 ημέρες
Rugen Dokaj
Rugen Dokaj

2019?

Πριν μήνα
Kleidi Xhaferri
Kleidi Xhaferri

Viti 2019 ende hit👑🔥🔥

Πριν μήνα
Aid Kingzin
Aid Kingzin

2019

Πριν μήνα
Babaa Knejj
Babaa Knejj

2019 aka a ska

Πριν μήνα
alcaponee99 albania
alcaponee99 albania

Number one noizyyyyyyy🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Πριν μήνα
eleven moonlight
eleven moonlight

ju e dini se ju njoh mir.

Πριν μήνα
Gezim Xhaferi
Gezim Xhaferi

me krejt je taku diqysh po vetem BS ti kan qi ropt

Πριν μήνα
Ami Hyka
Ami Hyka

😗

Πριν μήνα
_EL PRINCIPE_ MiLiTo
_EL PRINCIPE_ MiLiTo

2020 Like🇦🇱

Πριν μήνα
Arjon Bucpapaj
Arjon Bucpapaj

Nojzi😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Πριν μήνα
NEVRUZ O.T.R
NEVRUZ O.T.R

Emir O.T.R

Πριν μήνα
Young Shqipe
Young Shqipe

Ju njoh mir Ju e dini se ju njoh Mir, Ata filmat e juja kishe pidh none? ju e dini se ju njoh mir Jeni krejt njejt shqipe jeni krejt njejt, Erdha me ju zgju se jeni kon fjet, Por dije se nuk o leht, Se zini ktu dhe ktu ka me kon nxet, Plot zerro ju shumzoj me plot zerro, Vec meno ca kam bo nuk osht kurgjo, Zdu ndihm as nuk mvyn bashkpunim, Vec mduhet 1 beat dhe at kthej n'super hit, Ku jan hup krejt rreperat me bole, Prej rrepit u bon popullore, Komercial komercial komercial, Pervec nesh kallxom kush esht real? Ju njoh mir Ju e dini se ju njoh Mir, Ata lajkat e juja kishe pidh none? Ju e dini se ju njoh mir So problem - sekreti I jone do te ngelet mes nesh, Se Jeni krejt femna dhe boni si tkeq, Keni rrena vec rrena plasa tu kesh, Kur ta boj me sy so problem rri i qet, Msova si tbohem ma I miri prej krejtve Harrova me msu se qysh mu nal, A ndoshta se un kam per ca me fol? E kta tjert jan shteru when I came around, Ka talenta nga goja pa vepra, Plot rrena t'shkrujt naper letraa, Plot bukurosha i zu lemza, - dul e verteta. Kallxom dicka qe ska tboj me party, Kallxom dicka qe ska tboj me femna, Kallxom dicka nga jeta jote, Jeta jote esht e mushme me rrena, Bota juj per muzik esht e vogel, Ju boni rrep ca shifni n'onderr, Dhe krejt ata qe ju besojn ju, Kapaciteti tyne - esht shum i lodhun Ju njoh Mir Ju e din se ju njoh Mir, Me selicin reper jam taku diqysh dhe ju e dini shum mir, Ju njoh Mir Ju e din se ju njoh Mir, Me selicin reper jam taku diqysh dhe ju e dini shum mir, Kingzin, Kingmoney, Kingin Shkelqej qash shum sikur kam emrin Shkelqim

Πριν 2 μήνες
T E S L A
T E S L A

Ju njoh mir Ju e dini se ju njoh Mir, Ata filmat e juja kishe pidh none? ju e dini se ju njoh mir Jeni krejt njejt shqipe jeni krejt njejt, Erdha me ju zgju se jeni kon fjet, Por dije se nuk o leht, Se zini ktu dhe ktu ka me kon nxet, Plot zerro ju shumzoj me plot zerro, Vec meno ca kam bo nuk osht kurgjo, Zdu ndihm as nuk mvyn bashkpunim, Vec mduhet 1 beat dhe at kthej n'super hit, Ku jan hup krejt rreperat me bole, Prej rrepit u bon popullore, Komercial komercial komercial, Pervec nesh kallxom kush esht real? Ju njoh mir Ju e dini se ju njoh Mir, Ata lajkat e juja kishe pidh none? Ju e dini se ju njoh mir So problem - sekreti I jone do te ngelet mes nesh, Se Jeni krejt femna dhe boni si tkeq, Keni rrena vec rrena plasa tu kesh, Kur ta boj me sy so problem rri i qet, Msova si tbohem ma I miri prej krejtve Harrova me msu se qysh mu nal, A ndoshta se un kam per ca me fol? E kta tjert jan shteru when I came around, Ka talenta nga goja pa vepra, Plot rrena t'shkrujt naper letraa, Plot bukurosha i zu lemza, - dul e verteta. Kallxom dicka qe ska tboj me party, Kallxom dicka qe ska tboj me femna, Kallxom dicka nga jeta jote, Jeta jote esht e mushme me rrena, Bota juj per muzik esht e vogel, Ju boni rrep ca shifni n'onderr, Dhe krejt ata qe ju besojn ju, Kapaciteti tyne - esht shum i lodhun Ju njoh Mir Ju e din se ju njoh Mir, Me selicin reper jam taku diqysh dhe ju e dini shum mir, Ju njoh Mir Ju e din se ju njoh Mir, Me selicin reper jam taku diqysh dhe ju e dini shum mir, Kingzin, Kingmoney, Kingin Shkelqej qash shum sikur kam emrin Shkelqim

Πριν 2 μήνες
l0dy_l0dy 2004
l0dy_l0dy 2004

ku jan hup. krejt rreperat me bole prej rrepit u bam popullore komercial komercial plot rrena vetem per femra

Πριν 2 μήνες
l0dy_l0dy 2004
l0dy_l0dy 2004

prra harrova qysh mu nal pa pa big up zinizin

Πριν 2 μήνες
Sara Mucelli
Sara Mucelli

Ec aty

Πριν 2 μήνες
Endrit Bujaku
Endrit Bujaku

Noizyy mbret

Πριν 2 μήνες
andi hoxha
andi hoxha

noizy je 1

Πριν 2 μήνες
Mikloovana Zefi
Mikloovana Zefi

2019🔥🔥🔥🔥🔥

Πριν 2 μήνες
Michaelshaqir Cufe
Michaelshaqir Cufe

Ciao

Πριν 2 μήνες
ItZ'SoeL1
ItZ'SoeL1

"Prej Rrepit,Kong popullore" Mbas 1 Viti Altin Sulku feat Noizy-Ajshe (valle popullore) leje muzikën vlla

Πριν 3 μήνες
important very
important very

Keng me shume kuptim. 😂

Πριν 3 μήνες
_EL PRINCIPE_ MiLiTo
_EL PRINCIPE_ MiLiTo

2019🇦🇱

Πριν 3 μήνες
Igli Mija
Igli Mija

Gold ag

Πριν 3 μήνες
video con gli albanesi
video con gli albanesi

Po cia musik osht kjo? Varikari

Πριν 3 μήνες
Ardit Bega
Ardit Bega

2019?

Πριν 3 μήνες
Ledian Shkembi
Ledian Shkembi

Tqifsha robt sikerin

Πριν 3 μήνες
the young boy
the young boy

A guxon me ba diss Unikkatil

Πριν 3 μήνες
Erjon Mala
Erjon Mala

Ni qesi kongtari na vynn

Πριν 3 μήνες
Rigel Ramo
Rigel Ramo

Otr %%%%%%%%

Πριν 4 μήνες
Jacqui Miller
Jacqui Miller

Ku jan krejt rreperat me bole prej rrepit u bot popullore

Πριν 4 μήνες
Ibra official
Ibra official

Nese noyzi esht rreper un jam astronaut 😂💩

Πριν 4 μήνες
Lea M
Lea M

Kush flet. Kenget e tij tashi vec per femna e lek flasin. Dhe sesht tu bo mo naj rep. Vec popullore ai. Ai sia ka iden repit. Ik mso njeher pstj hajd kthehu nga londra ktu. T qe i mir tamam qndronte aty ku qe. Po ik se na i shpife

Πριν 4 μήνες
mateo memeti
mateo memeti

Ju njoh mir Ju e dini se ju njoh Mir, Ata filmat e juja kishe pi* none? e dini se ju njoh mir 😉 Jeni krejt njejt shqipe jeni krejt njejt, Erdha me ju zgju se jeni kon fjet, Por dije se nuk o leht, Se zini ktu dhe ktu ka me kon nxet, Plot zerro ju shumzoj me plot zerro, Vec meno ca kam Bo nuk esht kurgjo, Zdu ndihm as nuk du bashkpunim, Vec mduhet 1 beat qe ta kthej n'super hit, Ku jan hup krejt rreperat me bole, Prej rrepit u bon popullore, Komercial komercial komercial, Pervec nesh kallxom kush esht real? Ju njoh mir Ju e dini se ju njoh Mir, Ata lajkat e juja kishe pi* none? Ju e dini se ju njoh mir 😉 So problem - sekreti I jone do te ngelet mes nesh, Se Jeni krejt femna dhe boni si tkeq, Keni rrena vec rrena plasa tu kesh, Kur ta boj me sy so problem rri i qet, Msova si tbohem ma I miri prej krejtve Harrova me msu se qysh mu nal, A ndoshta se un kam per ca me fol? E kta tjert u shterun when I came around, Ka Plot talenta nga goja pa vepra, Plot rrena t'shkrujt naper letraa, Plot bukurosha i zu lemza, - dul e verteta. Kallxom dicka qe ska tboj me party, Kallxom dicka qe ska tboj per femna, Kallxom dicka nga jeta jote, Jeta jote esht e mushme me rrena, Bota juj per muzik esht e vogel, Ju boni rrep ca shifni n'onderr, Dhe krejt ata qe ju besojn ju? Kapaciteti tyne - esht shum i lodhun Ju njoh Mir Ju e din se ju njoh Mir, Me selicin rreper jam taku diqysh dhe ju e dini shum mir,

Πριν 4 μήνες
Rrezart Veseli
Rrezart Veseli

otr king

Πριν 4 μήνες
Arbon Plakaj
Arbon Plakaj

2018 gati 2019 ngohet hale

Πριν 4 μήνες
XHELAL ADEMI
XHELAL ADEMI

Reperi ma I mir prej kjtve dihet kush asht noyzi

Πριν 5 μήνες
XHELAL ADEMI
XHELAL ADEMI

U mesovaa si te bona ma I miri pi kjtve

Πριν 5 μήνες
HOXHA Qeriba
HOXHA Qeriba

Love

Πριν 5 μήνες
elston muca
elston muca

https://www.youtube.com/channel/UCdtGngs38XEi0IU6NzXU2ww/videos?view=0&sort=da&view_as=subscriber&flow=grid

Πριν 6 μήνες
bluey eyes
bluey eyes

😍😍😍😍😍🤤🤤🤤🤤🤤🤤💪🏼

Πριν 6 μήνες
Elvis Cerriku
Elvis Cerriku

Music #noizyotrlife

Πριν 7 μήνες
Erjon Tatgjonaj
Erjon Tatgjonaj

ja kalon per dy minuta

Πριν 7 μήνες
Lavda Lavda
Lavda Lavda

Ta Boj Repin Popullore #GoldAG Ma i Forti

Πριν 7 μήνες
Krasstimi Hiphop
Krasstimi Hiphop

ti krejt munesh mi pas amo rapin eki kot 😃😅😅😅😅

Πριν 7 μήνες
Goca Shqipetare
Goca Shqipetare

Super kenge my G.#junjohmire

Πριν 7 μήνες
BB4LT
BB4LT

Stresi ti qi ropt

Πριν 7 μήνες
CR7 CR7
CR7 CR7

Gold ag eshte shume djalosh, por per rap e ka gabu profesionin

Πριν 7 μήνες
Vjolanda ruci
Vjolanda ruci

Te jemi krenar per noizy rrespekt

Πριν 7 μήνες
Valdete Uflla
Valdete Uflla

GOLD AG - PA HILE

Πριν 8 μήνες
Kleis Elezi
Kleis Elezi

Love you king❤❤❤👑👑😚😭😭😭💎🌍🌍🌍🌍🌍🌍💋❤

Πριν 8 μήνες
Ildo Alessandri
Ildo Alessandri

Syte e ulem smund ti kuptoj njeri noizy vetem ato qe i kane .

Πριν 9 μήνες
KEKE
KEKE

Rreperat me bole i njeh mir ti buzpidh. E mban mend kengen “hashash me thas” ? Rrespekte per G-Up Ti je kurva qe komercializmin e bone bajat. Kshuqe shko drridh belin e mo na fol per prralla. Rrespekt G-Up the only real rapper here.

Πριν 9 μήνες
vip launch
vip launch

ju njoh mir ju njoh mir

Πριν 9 μήνες
Luis Veliu
Luis Veliu

Shum e bukur

Πριν 9 μήνες
A BOSS W SUPREME
A BOSS W SUPREME

KING ZIN KING MANY

Πριν 9 μήνες
Ergi Muca
Ergi Muca

2018 GUSHT HALA NIHET.🔥

Πριν 9 μήνες
Redian miraka
Redian miraka

5

Πριν 9 μήνες
Big 2.E.E
Big 2.E.E

ku ke me 2 ftyrsh se goldin e ma besprem ai tradhtar shokon e bohet shok me armiqt e vllazneve qe e kan perkrah ter jeten ai ka tradhtu noizyn e duden ka tradhtu OTR e GG

Πριν 9 μήνες
marcedes benz
marcedes benz

ferofera alles baba

Πριν 10 μήνες
Marjo Xhepaxhiu
Marjo Xhepaxhiu

OTR

Πριν 10 μήνες
andis Imeri
andis Imeri

noizy king je lej let folin tjert ti vazhdo kendo

Πριν 10 μήνες
Elton Blakaj
Elton Blakaj

E hënë E martë E mërkurë E enjte E Noizyt E shtunë E dielle

Πριν 10 μήνες
Jetmir Gaming
Jetmir Gaming

Mir ja bane Gold Agut!!!!

Πριν 11 μήνες
Elton Blakaj
Elton Blakaj

LIT akoma

Πριν 11 μήνες
Zin Zin O.T.R
Zin Zin O.T.R

Shkelqej aq shume sikur kam naj shkelqim👑❤

Πριν 11 μήνες
Vp-Snax G4SHI
Vp-Snax G4SHI

Min 33.diss gold ag

Πριν 11 μήνες
Kristian Simoni
Kristian Simoni

👑🎧

Πριν 11 μήνες
Martini
Martini

Une si Knoj Vetures,Automobilit,e as Makines,se une heci nkam e stutna kush um vjen mas shpine.... “GOLD AG”👑

Πριν 11 μήνες
Mallzim Rakipi
Mallzim Rakipi

I shkreti ka ra ne kundershtime me veten. Te gjith te njohin se je pussy qe i len shoket ne balte.

Πριν 11 μήνες
Lamii YT
Lamii YT

Hala 2018 ngohet fmiaqi #PaHile

Πριν 11 μήνες
Klejvis Korbi
Klejvis Korbi

Me goldin ske tkrahasum 😉

Πριν 11 μήνες
slime slime
slime slime

fero osh njesh gegge gegeg

Πριν χρόνο
Endrit Bytyqi
Endrit Bytyqi

o buzpidh

Πριν χρόνο
thisisnoizy otr
thisisnoizy otr

o kokpidh

Πριν 10 μήνες
Endrit Bytyqi
Endrit Bytyqi

goldi ta qift at nan

Πριν χρόνο
Klajvert Pjetri
Klajvert Pjetri

Qa ban goldi

Πριν μήνα
Nivi Keta
Nivi Keta

Ee otr for life

Πριν χρόνο
Emanuel Andrea
Emanuel Andrea

Bravo noizy

Πριν χρόνο
kong per dashuri
kong per dashuri

Gjigant i shqiperis

Πριν χρόνο
Olti Xharrahu
Olti Xharrahu

100%mbret

Πριν χρόνο
AM 23 35
AM 23 35

🔥🔥🔥

Πριν χρόνο
Jonida Spiros
Jonida Spiros

Noizy my king 👑👑👑👑👑❤❤❤💙💙💙💙💜💜💜💜💜💜❤💜💙💜💜💛💛💙💙💙💜💜💜💚💚💚❤❤❤❤💗💗💗💗💗💓💓💓💓💕💕💕💕💕💕💖💖💖💖💞💞💞💞💘💘💘💘💘💘💌💌💌💌💌💌💋💋💋💋💋💋💋💎💎💎💎💎💎🌟🌟🌟😘😘😘😘🌏🌏🌏🌏💝💝💝🎍🎍💣💣🍫🍫🍫💟💟💟

Πριν χρόνο
Timioffiziell Krasniqi
Timioffiziell Krasniqi

Edhe qikjo kong e noizy t shumm emire reperat me bole prej rap it u bo popullore 😂😂😂😂😂Respekt noizy

Πριν χρόνο
Ken Braha
Ken Braha

Ajshe Kush qenka komercial?!! Po ti qa e thu sot e harron neser Katili asht mbreti

Πριν χρόνο
Public Chanel
Public Chanel

gold ag

Πριν χρόνο
west aka
west aka

Ju njoh mire♥️♥️♥️

Πριν χρόνο
Eri Pirja
Eri Pirja

O Noizy fuck you Po kush je ti qe shan fansat kundershtar

Πριν χρόνο
Gjoshi Helena
Gjoshi Helena

Qesh me vete kur shihesh ne pasqyr😂

Πριν χρόνο
Liam Payne
Liam Payne

Me goldin jo ti po asnje tjeter nk matet

Πριν χρόνο
sociallive
sociallive

The best u r

Πριν χρόνο
Riad Krasniqi
Riad Krasniqi

???????

Πριν χρόνο
Riad Krasniqi
Riad Krasniqi

erdha me jezuzin se jeni man flejt

Πριν χρόνο
altin beqiri
altin beqiri

qa kari noizy po thu pi repit npoullore dili arianin te shohmi rodin ta qifsha

Πριν χρόνο
Talita Santana
Talita Santana

From 🇧🇷🇧🇷🇧🇷

Πριν χρόνο
Serggi Ano
Serggi Ano

Gold Ag ta futi ty noizy ropqir

Πριν χρόνο
meriton vata
meriton vata

O.T.R ME ZRMER

Πριν χρόνο
Renato Sakica
Renato Sakica

OTR FOREVER!!!

Πριν χρόνο
Oh no no
Oh no no

like kush e ngjon ne 2018

Πριν χρόνο
Kallamaku Shaqir
Kallamaku Shaqir

Hup se po ti qi krejt tradhtar fuck noizy

Πριν χρόνο
shqipLZ YT
shqipLZ YT

Min 0:34 diss gold ag fuck

Πριν χρόνο

Επόμενο

INTRODUCING JACLYN COSMETICS!

35:40

INTRODUCING JACLYN COSMETICS!

Jaclyn Hill

προβολές 1 887 113

Film Theory:  Movie Sonic is BEST Sonic! (Sonic The Hedgehog 2019)

15:23

Film Theory: Movie Sonic is BEST Sonic! (Sonic The Hedgehog 2019)

The Film Theorists

προβολές 1 104 596

I Tried Following A Soap Art Tutorial

26:44

I Tried Following A Soap Art Tutorial

Safiya Nygaard

προβολές 3 658 049

CRAZY VENDING MACHINES From Around The World

10:06

CRAZY VENDING MACHINES From Around The World

SSSniperWolf

προβολές 1 032 440

Tyler, the Creator - IGOR ALBUM REVIEW

15:49

Tyler, the Creator - IGOR ALBUM REVIEW

theneedledrop

προβολές 1 258 097

Rod Wave - Heart On Ice

2:44

Rod Wave - Heart On Ice

Rod Wave

προβολές 246 057

I GOT SIGNED TO A PRO FOOTBALL TEAM YESTERDAY..

10:35

I GOT SIGNED TO A PRO FOOTBALL TEAM YESTERDAY..

Deestroying

προβολές 1 177 929

Journalism's Corporate Sponsors | May 22, 2019 Act 2 | Full Frontal on TBS

6:06

Journalism's Corporate Sponsors | May 22, 2019 Act 2 | Full Frontal on TBS

Full Frontal with Samantha Bee

προβολές 217 117

Toy Story 4 | Official Trailer 2

2:19

Toy Story 4 | Official Trailer 2

Pixar

προβολές 10 447 095

Game of Thrones Season 8 Pitch Meeting

7:21

Game of Thrones Season 8 Pitch Meeting

Screen Rant

προβολές 1 304 925

Fortnite X Jumpman

0:19

Fortnite X Jumpman

Fortnite

προβολές 2 053 862

Dipping an APPLE WATCH in PURE GOLD!!

4:59

Dipping an APPLE WATCH in PURE GOLD!!

CaseyNeistat

προβολές 1 956 454

Transforming Back Into Our Old Cringey Selves

27:08

Transforming Back Into Our Old Cringey Selves

Dolan Twins

προβολές 3 767 493

We Tried Breastfeeding In Public • Ladylike

14:31

We Tried Breastfeeding In Public • Ladylike

Ladylike

προβολές 698 083

The Huawei ban is just the start...

8:07

The Huawei ban is just the start...

TechLinked

προβολές 603 210

Exclusive iPhone 11 & iOS 13 Report! More Features Leak

10:23

Exclusive iPhone 11 & iOS 13 Report! More Features Leak

EverythingApplePro

προβολές 673 737

Our Lives Are About To Change Forever

13:14

Our Lives Are About To Change Forever

h3h3Productions

προβολές 2 487 444

BTS Performs "Boy with Luv" - The Voice Live Finale 2019

4:01

Solving The POSSIBLE Excalibur Puzzle!!

12:43

Solving The POSSIBLE Excalibur Puzzle!!

Chris Ramsay

προβολές 692 789

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD - Official Trailer (HD)

2:35

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD - Official Trailer (HD)

Sony Pictures Entertainment

προβολές 9 201 753

Hop Quiz with Kevin Hart

8:23

Hop Quiz with Kevin Hart

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

προβολές 1 409 203

Everything Wrong With Escape Room In 17 Minutes Or Less

16:50

The Huawei Ban: Explained!

10:55

The Huawei Ban: Explained!

Marques Brownlee

προβολές 4 497 952

The Manliest Laptop Ever - Dell Rugged Extreme Review

8:47

The Manliest Laptop Ever - Dell Rugged Extreme Review

Linus Tech Tips

προβολές 936 394

A Very Strange Smartphone Attachment...

8:30

A Very Strange Smartphone Attachment...

Unbox Therapy

προβολές 1 678 868

Laying in a Box of Snakes | Overtime 9 | Dude Perfect

24:05

Laying in a Box of Snakes | Overtime 9 | Dude Perfect

Dude Perfect

προβολές 11 174 350

Céline Dion Carpool Karaoke

14:13

Céline Dion Carpool Karaoke

The Late Late Show with James Corden

προβολές 11 829 763

Aladdin - Movie Review

7:11

Aladdin - Movie Review

Jeremy Jahns

προβολές 718 735

4 Levels of Omelets: Amateur to Food Scientist | Epicurious

11:48

Chef Vs Chef ULTIMATE 20 MINUTE MEAL BATTLE

14:59

Chef Vs Chef ULTIMATE 20 MINUTE MEAL BATTLE

SORTEDfood

προβολές 362 888

Super Soaker PAINT Gun Pictionary!! *WINNER GETS $1000*

11:57

Will Smith on Aladdin & Turning 50

10:49

Will Smith on Aladdin & Turning 50

Jimmy Kimmel Live

προβολές 961 379

5 Things No One Ever Does with Ferrofluid

11:19

5 Things No One Ever Does with Ferrofluid

The King of Random

προβολές 1 142 925

SPELLING BEE-KINI WAX

18:57

SPELLING BEE-KINI WAX

Smosh Pit

προβολές 898 480

Stranger Things 3 | Summer in Hawkins | Netflix

1:46

Stranger Things 3 | Summer in Hawkins | Netflix

Netflix

προβολές 6 843 444

Filming Inside a Slow Motion Vortex - The Slow Mo Guys

13:49

Filming Inside a Slow Motion Vortex - The Slow Mo Guys

The Slow Mo Guys

προβολές 1 293 452

How Things Were Named 2 - Merrell Twins

12:27

How Things Were Named 2 - Merrell Twins

merrelltwins

προβολές 613 533

Every Girl's Purse | Anwar Jibawi

4:43

Every Girl's Purse | Anwar Jibawi

Anwar Jibawi

προβολές 1 318 013

DOWNTON ABBEY - Official Trailer [HD] - In Theaters September 20

2:25

Binging with Babish: The Good Place

8:51

Binging with Babish: The Good Place

Binging with Babish

προβολές 1 529 720

old town road, but played on my synth

2:02

old town road, but played on my synth

SethEverman

προβολές 5 143 154

Ups & Downs From WWE RAW (May 20)

17:18

Ups & Downs From WWE RAW (May 20)

WhatCulture Wrestling

προβολές 272 435

Death Investigations: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)

22:21

Black Metal Beauty Makeover - 10 Minute Power Hour

10:41

Black Metal Beauty Makeover - 10 Minute Power Hour

GameGrumps

προβολές 648 631

EVERY ZODIAC SIGN EVER

8:07

EVERY ZODIAC SIGN EVER

Smosh

προβολές 1 784 900

If You Say WOW, You LOSE! (HARDEST) Ft. Christian Delgrosso

14:13

THE NEW WORLD'S MOST FULL COVERAGE FOUNDATION?? | NikkieTutorials

22:52

Vans Are Freakin’ Sick and You Know It! | WheelHouse

11:52

The Queen visits the Duchess of Cambridge’s garden at the Chelsea Flower Show

4:51

GOT7 "ECLIPSE" M/V

3:47

GOT7 "ECLIPSE" M/V

jypentertainment

προβολές 24 285 077

'American Idol' winner Laine Hardy relives final moment l GMA

4:24

'American Idol' winner Laine Hardy relives final moment l GMA

Good Morning America

προβολές 363 674

Westworld III - HBO 2020

1:41

Westworld III - HBO 2020

HBO

προβολές 3 705 728

STRANGERS ROAST THE SIDEMEN

32:09

STRANGERS ROAST THE SIDEMEN

Sidemen

προβολές 4 136 600

Vengeful Cats - Rooster Teeth Animated Adventures

2:28

Vengeful Cats - Rooster Teeth Animated Adventures

Rooster Teeth

προβολές 481 425

Game of Thrones | The Cast Signs Off (HBO)

1:06

Game of Thrones | The Cast Signs Off (HBO)

GameofThrones

προβολές 4 215 916

A Journey Through Time - SNL

6:17

A Journey Through Time - SNL

Saturday Night Live

προβολές 2 055 978

Game of Thrones Season 8 Episode 6 Reaction & First Impressions

14:16

Game of Thrones Season 8 Episode 6 Review and Breakdown

11:21

My Video Went Viral. Here's Why

23:43

My Video Went Viral. Here's Why

Veritasium

προβολές 1 879 692

CallMeKevin's Draw My Life

19:23

CallMeKevin's Draw My Life

Call Me Kevin

προβολές 711 789

SAYING YES TO A CRAZY INSTAGRAM DM (Flew to INDIA!!)

14:35

DanTDM Presents 'The Contest' (Official Trailer)

1:44

YouTube's copyright system is broken

7:53

YouTube's copyright system is broken

Mumbo Jumbo

προβολές 898 078