Razastarr - Μπόλικη Aγάπη (Official Video)

 • Δημοσιεύτηκε στις Πριν 5 χρόνια

  beatquickbeatquick

  διάρκεια: 04:28

  Razastarr - Μπόλικη Aγάπη available via Beatquick.
  Free/Name Your Price download
  beatquick.bandcamp.com/album/-
  Ένα από τα συγκροτήματα αφετηρία για το Ελληνικό Hip Hop, οι Razastarr, συναντιούνται με τον Beatmaker - Παραγωγό Yegor Cergei σε ένα single που περιλαμβάνει 3 tracks με Soulful αισθητική.
  Καλή Ακρόαση...
  Lyrics by Razastarr
  Produced by Yegor Cergei
  Mix/Master by Yegor Cergei
  Recorded @Mixdown Studio
  Artwork by Sugahtank
  Videoclip Directed by Sifu Versus
  facebook.com/pages/Razastarr/365659546858248
  facebook.com/yegorcergei
  facebook.com/beatquick
  soundcloud.com/odysseas-razastarr
  soundcloud.com/nikolas_razastarr
  soundcloud.com/yegor-cergei
  beatquick.com/

Harrys ΤΛ
Harrys ΤΛ

Raza Raza Raza

Πριν μήνα
kerasole
kerasole

Ο Μαλής είναι ει?

Πριν 6 μήνες
djk0lpaz
djk0lpaz

megalo crew reeeeee

Πριν 7 μήνες
Pat
Pat

Το Raza η ΚΑΡΔΙΑ το Starr η ΨΥΧΗ...

Πριν χρόνο
kst Anasta
kst Anasta

πολυ καλό

Πριν χρόνο
Nenashawn Autumn
Nenashawn Autumn

ΠΟΙΗΣΗ!

Πριν χρόνο
EtsiGiaNaGoustareis
EtsiGiaNaGoustareis

Μπόλικη αγάπη μέσα αλλά έχει και...

Πριν χρόνο
dom my
dom my

healing

Πριν χρόνο
Anthony Bochert
Anthony Bochert

Découvert à Athènes dans un Kafénion avec un amateur de musique extra dans le quartier de Gazi

Πριν 2 χρόνια
Norme one
Norme one

Eίναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια. Τέτοιο hip-hop χρειαζομαστε μαλλον..με μπολικη αγάπη.

Πριν 2 χρόνια
Saloufardos
Saloufardos

απανωτες ανατριχιλες

Πριν 2 χρόνια
B GEL 1 GEL YMHTTOY
B GEL 1 GEL YMHTTOY

Κομμάταρα παίδες!

Πριν 2 χρόνια
Γέλως.
Γέλως.

βυρωναρα εβγαλες αλανια πολλα

Πριν 2 χρόνια
B GEL 1 GEL YMHTTOY
B GEL 1 GEL YMHTTOY

Κομματάρα ρε φίλε!

Πριν 2 χρόνια
Mind Control
Mind Control

panemorfo!!

Πριν 2 χρόνια
Γέλως.
Γέλως.

μπολικη αγαπη την αξιζετε

Πριν 3 χρόνια
marios marios
marios marios

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΕΛΩΔΙΑ....

Πριν 3 χρόνια
Péter Nyizsnyánszky
Péter Nyizsnyánszky

Bandeee!!!:) Imádlak!;)

Πριν 3 χρόνια
Loca Neraida
Loca Neraida

θαυμάζω την αγάπη όλοι έχουν μέσα τους αυτό το κάτι που αναζητάνε, κρυμμένο μυστικό σ' αυτά τα άλλα, μπλεγμένοι κήποι παραμυθένιοι, ιριδίζοντες ορίζοντες δοσμένοι. Και τι μένει; μένει αυτή τη δεδομένη στιγμή να 'μαστε δεμένοι, αγκιστρωμένοι σ'αυτό που μας κυριεύει και καθώς θεριεύει μας πηγαίνει, συγκεντρωμένοι, είναι το φως που μένει και διαστέλλει το χώρο, προσθέτει ώρες στο πλασμένο από ανθρώπους χρόνο κι επιμένει Μα όλη τη θλίψη του πλανήτη αξίζει να παραβγαίνει. Η αγάπη μες τη νύχτα φώτιζε τα μάτια μας κι η λάμψη απ' τα μάτια μας τη νύχτα φώτιζε κομμάτια μας που ψάχναμε και λείπαν ή έτσι μας είπαν, στο περίπλοκο σύμπαν που ζούμε άλλοι είπαν κι άλλοι ξείπαν. Αγαπώ τα αδέρφια μου όσο αγαπώ τη ζωή μου την ίδια. Καίω τα περιττά κι ανώφελα στολίδια, είναι σκουπίδια. Μπόλικη αγάπη μέσα..αλλά έχει και...πολλά..  Με βάζω στο τοίχο και με ξεκοκκαλίζω, δε περιαυτολογώ κι οπωσδήποτε δε βαυκαλίζω, δε χαϊδεύω αυτιά, δεν είμαι ποιητής, μονάχα αφηγητής μιας ζωής γεμάτης, μα και μοναχικής. Διεγείρομαι μέσω του χορού που οι αισθήσεις στήνουν σε πλήρη εγρήγορση δε μ’ αφήνουν...γι' αυτούς που κάτω από τη βάση αθροίζονται κι εκεί θέλουν να μείνουν, θέλουν κι άλλο να κοντύνουν, γι' αυτούς συχνά πυκνά θα γράφω και λυπάμαι, για νέους με γερασμένα μάτια φοβάμαι.. Το ασυγκράτητο εγώ μας κυνηγάμε μανιωδώς, δε συζητάμε, μονολογούμε, δεν απαντάμε, ο κόσμος μας και μπρος ευκαιρίες κλωτσάμε. Αυτό λίγο πολύ μας έφερε ως εδώ, μια βόλτα κάνω πόση όση εδώ, πυροβολώ, με περηφάνια κουβαλώ τις ρίζες μου κι αγάπη μπόλικη κατέχω, έχεις; Πού είσαι; Τρέχεις; Για να προλάβεις τις μέρες που έχεις, συγκλονισμένα είν' τα θεμέλια διατρέχεις κίνδυνο μεγάλο και σε πιάνω και καταλαβαίνω πως παλεύεις μ’ ένα αεροπλάνο  Πως η σκέψη είναι αλεξίπτωτο, πάθος περίπλοκο η αγάπη, χωρίς ανάγκη, τόσο αληθινή απλά υπάρχει, λυκνίζει τις ημέρες μας, στολίζει ό,τι πραγματικά γνωρίζει, ό,τι δε ξέρει, ό,τι δε θέλει. Ο μόνος χρόνος της αγάπης είναι η αλήθεια, βρίσκεται σε πόλεμο με τη κακή συνήθεια. Τώρα πια υποκλίνομαι μπρος στην αγάπη Κι εκείνη σκύβει, μου δίνει το χέρι και με σηκώνει πάλι λέγοντας "δε γεννήθηκες για να 'σαι με σκυμμένο κεφάλι, ξεκίνα πάλι, δε μετρά τόσο πια, πως έπεσες ωρέ, περισσότερο, μα πόσες φορές σηκώθηκες πάλι..."

Πριν 3 χρόνια
Loca Neraida
Loca Neraida

Πριν 3 χρόνια
Mr Het Up
Mr Het Up

mpoliko respect apo ta exw..

Πριν 3 χρόνια
Μάτα Φάκα
Μάτα Φάκα

συνεχίστε να μας χαρίζεται τέτοια μουσική και στίχο με αφύπνιση

Πριν 3 χρόνια
axtenisto kataifi
axtenisto kataifi

Και καθώς όλοι ψάχνουμε να βρούμε κάτι εγω ψάχνω το χαμένο μονοπάτι μου κοιτώ, τα στάχυα που μεγάλωσαν θαυμάζω και όπως γιορτάζω, ακροβατώ, στις μυρμηγκοφωλιές προσέχω να μην πατώ, κάπου πατώ, παραπατώ, πετώ πρέπει να βρω το δρόμο αυτό που πάντα θα ξανά θα επιστρέψω. Κάπου πιο μέσα, βήμα, αριθμός ή αμβοστράγχισμα τι να πω, θαυμάζω την αγάπη όλοι έχουν μέσα τους αυτό το κάτι που αναζητάνε, κρυμμένο μυστικό σ'αυτά τα άλλα, μπλεγμένοι κήποι παραμυθένιοι, ιριδίζοντες ορίζοντες δοσμένοι. Και τι μένει μένει αυτή τη δεδομένη στιγμή να'μαστε δεμένοι, αγκιστρωμένοι σ'αυτό που μας κυριεύει και καθώς θεριέυει μας πηγαίνει, συγκεντρωμένοι, είναι το φως που μένει και διαστέλλει το χώρο, προσθέτει ώρες στον πλασμένο απο ανθρώπους χρόνο κ'επιμένει μ'ολη τη θλίψη του πλανήτη αξίζει να παραβγαίνει. Η αγάπη μέσ'τη νύχτα φώτιζε τα μάτια μας και η λάμψη απ'τα μάτια μας τη νύχτα φώτιζε κομμάτια μας που ψάχναμε και λείπαν ή έτσι μας είπαν στο περίπλοκο σύμπαν που ζούμε άλλοι είπαν κ'άλλοι ξείπαν. Αγαπώ τα αδέρφια μου όσο αγαπώ την ζωή μου την ίδια.Καίω τα περιττά και ανώφελα στολίδια, είναι σκουπίδια. (Μπόλικη αγάπη μέσα..αλλά έχει και..πολλά..) Με βάζω στον τοίχο και με ξεκοκαλίζω, δεν περιαυτολογώ και οπωσδήποτε δεν βαυκαλίζω, δε χαϊδεύω αυτιά, δεν είμαι ποιητής μονάχα αφηγητής μιας ζωης γεμάτης μα και μοναχικής. Διεγείρομαι μέσω του χώρου που οι αισθήσεις τείνουν σε πλήρη εγρήγορση, δεν μ’ αφήνουν, γι'αυτούς που κάτω απο την βάση αθροίζονται και εκεί θέλουν να μείνουν, θέλουν κι άλλο να κοντύνουν, γι'αυτους συχνά πυκνά θα γράφω και λυπάμαι για νέους με γερασμένα μάτια φοβάμαι.. Το ασυγκράτητο εγω μας κυνηγάμε μανιωδώς, δεν συζητάμε, μονολογούμε, δεν απαντάμε, ο κόσμος μας και προς ευκαιρίες κλωτσάμε. Αυτό λίγο πολύ μας έφερε ως εδώ, μια βόλτα κάνω πόση όση εδω, πυροβολώ με περιφάνεια κουβαλώ τις ρίζες μου και αγάπη μπόλικη κατέχω, έχεις; Πού είσαι; Τρέχεις; Για να προλάβεις τις μέρες που έχεις, συγκλονισμένα είναι τα θεμέλια διατρέχεις κίνδυνο μεγάλο και σε πιάνω και καταλαβαίνω πως παλεύεις μ’ ενα αεροπλάνο πως η σκέψη είναι αλεξίπτωτο, πάθος περίπλοκο η αγάπη χωρίς ανάγκη, τοσο αληθινή απλά υπάρχει, λυκνίζει τις ημέρες μας στολίζει ό,τι πραγματικά γνωρίζει, ό,τι δεν ξέρει, ό,τι δε θέλει.Ο μόνος χρόνος της αγάπης είναι η αλήθεια, βρίσκεται σε πόλεμο με την κακή συνήθεια. Τώρα πια υποκλίνομαι μπρος στην αγάπη και εκείνη σκύβει μου δίνει το χέρι και με σηκώνει πάλι λέγοντας `'δεν γεννήθηκες για να'σαι με σκυμμένο κεφάλι, ξεκίνα πάλι, δε μετρά τόσο πια πως έπεσες ωρε περισσότερο μα πόσες φορές σηκώθηκες πάλι''.

Πριν 3 χρόνια
Pol Eco 101
Pol Eco 101

Οι Ράζα με κάναν να καταλάβω πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ, ΚΙ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΟΣ είμαι μπροστά τους. Γιατί κατανοώ γιατί γαμάνε σε φωνή, χώσιμο, και γενικότερο στήσιμο κομματιού, αλλά στον στίχο είναι ένα απόλυτο κενό για μένα. Σοζ δεν καταλαβαίνω ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ. Είναι σαν έντεχνο, σα Νέγρο του Μωριά, σα David Avramidis. Δεν νοιώθω το παραμικρό. ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; Είμαι άχρηστος για την κοινωνία σας, φίλοι και φίλες μου;

Πριν 3 χρόνια
Astronomiki Diaspasi
Astronomiki Diaspasi

david avramidis.. χαχα να σαι καλα

Πριν 3 χρόνια
Burden
Burden

Ολοι χωραμε παντου φιλε μου δεν χρειαζεται να νιωθεις περιττος ειδικα στο θεμα της μουσικης. Τωρα αν δεν καταλαβαινεις κατι απο αυτα που λενε ειναι αλλο θεμα αυτο. η μαγεια του χιπ χοπ πιστευω πως ειναι οτι ο καθε στοιχος, ακομη κ οι καλλιτεχνες το γραφουν για αλλο σκοπο παρ΄ολα αυτα μπορουμε να δωσουμε εμεις με τις προσωπικες μας εμπειριες αλλο νοημα!! ;)

Πριν 3 χρόνια
Tuff Jimmy
Tuff Jimmy

Τα σπάει το κομμάτι,Νικόλα και Όντι χίλια μπράβο!Αλλά σαν αυτό το βλέμμα στο 0:44 τίποτα...

Πριν 3 χρόνια
j.t. gellert kal
j.t. gellert kal

Πως μπορει καποιος να κανει disslike σε αυτο το εξαιρετικο κομματι?

Πριν 4 χρόνια
WhiteEdits
WhiteEdits

ειναι μαγικο το γεγονος οτι κατω απο κομματια των raza δεν βλεπεις ουτε ενα αρνητικο σχόλιο... η θετικη ενέργεια και τα στιχουργικα μυνηματα αυτων των δυο φερνουν τις ψυχες των ατόμων πιο κοντά.. δεν υπαρχουν λογια για αυτο το συγκρότημα.. ΘΡΥΛΟΙ.. αν κ η λεξη αυτη μιαζει πολυ μικρη!! Μονο αγαπη!!!

Πριν 4 χρόνια
Crazy Butcher
Crazy Butcher

THELW INSTRUMENTALL PLZZZZ

Πριν 4 χρόνια
Ser Omski
Ser Omski

μπες στον bandcamp τους που το εχουν στην περιγραφη, θα το βρεις

Πριν 4 χρόνια
Crazy Butcher
Crazy Butcher

eee nai pio einai?

Πριν 4 χρόνια
Evdomodimotiko Neasmirnis
Evdomodimotiko Neasmirnis

Από το συγκεκριμένο τραγούδι υπάρχει...

Πριν 4 χρόνια
pappousR9
pappousR9

σεβασμος κ αγαπη γειτονακια! οσα χρονια κι αν περασουν θα σας ακουω κ θα συγκινουμαι!

Πριν 4 χρόνια
Πολύφημος Κέρβερος
Πολύφημος Κέρβερος

Μακράν το πιο ιδιαίτερο και ιδιόρρυθμο συγκρότημα που έχει περάσει ποτέ κι όχι μόνο για την hip hop μουσική. Η χημεία τους είναι τρομερή! Τι ακούς σόλο Νικόλα ή Οδυσσέα πάλι Razastarr ακούς! Μια ζωή γράφουν στιχάρες, ψαγμένες, φιλοσοφημένες, βιωματικές - κάθε φορά σε βάζουν σε σκέψη με ένα τόσο όμορφο ταξιδιάρικο συναίσθημα - κάθε ρίμα τους είναι γεμάτη εικόνες και αισθήσεις αποτυπωμένες με τόσο ξεχωριστό χαρακτήρα! Η μουσικές τους κι αυτές ιδιαίτερες και οι φωνάρες τους από την αρχή υπέρ - υποστήριζαν πάντα αυτό που επιχειρούσαν να κάνουν... τι να πω! Δεν είναι ποιητές μα όμως γράφουν ποιητικά, δεν είναι κορυφαίοι rappers μα την ερμηνεία τους κανείς δεν την έχει αγγίξει μέχρι σήμερα! Κανείς άλλος δεν "εξήγησε" το "κελί" σου και τον "χειρότερο εαυτό σου" τόσο άψογα και κατανοητά όσο εκείνοι. Ποτέ δεν ήρθαν σε αντιπαράθεση με κανέναν - κανείς δεν είπε ποτέ κάτι αρνητικό για τους Razastarr και κατάφεραν να κερδίσουν τον σεβασμό μέσα κι έξω απ το rap. Πραγματικά από τα 16 μου που πρωτοάκουσα τον πρώτο τους δίσκο "Όπως λιώνει το κερί" το 97, 98 δεν βρήκα άνθρωπο μέσα ή έξω απ' την φάση που να θεώρησε το έργο των Razastarr αδιάφορο ή κακό. Άλλωστε πρόκειται για ένα τόσο ιδιαίτερο σχήμα που ουδέποτε μπορούσε να μπει καν στη διαδικασία κάποιας σύγκρισης. Οι Razastarr ήταν πάντα hip hop αλλά δεν έμοιαζαν με κανένα άλλο γρουπ - ήταν απλά οι Razastarr - μόνοι τους, αφηρημένοι, ελεύθεροι! Είναι πραγματικά δύσκολο να εξηγήσω την εντύπωση που μου χουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια. Πολλά τραγούδια - πολλούς στίχους τους, τους κατανόησα ή μάλλον τους εμπέδωσα όταν ήρθε η ώρα. Για μένα έπρεπε πάντα να φτάσει η ζωή μου στο σημείο που θα βίωνα πράγματα τα οποία έλεγαν ώστε να μου λυθεί ακόμα και ο παραμικρός "γρίφος" σε εκείνον ή στον άλλο στίχο ή για να κατανοήσω ακόμα και την οπτική με την οποία συνέλαβαν το ερέθισμα και το αποτύπωσαν. Θυμάμαι πριν δύο χρόνια, άνοιξη, στο live που κάνανε μετά από τόσα χρόνια ήταν μακράν το ωραιότερο live της ζωής μου! Μέσα στον κλειστό χώρο - φίσκα - ζητοκραυγάζαμε με τόσα ντεσιμπέλ που πραγματικά τρελαινόσουν - δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο! Δεν τους αφήναμε να φύγουν και εκείνοι μην έχοντας τι άλλο να παίξουν παίζανε ξανά τα ίδια! Ήταν θεϊκό! Μπορούσες στα αλήθεια να δεις πόσο τελικά τους αγαπάει ο κόσμος - τι έχουν καταφέρει οι Razastarr όλα αυτά τα χρόνια! Θυμάμαι στο τέλος αγκάλιασα τον Οδυσσέα μαζί με τόσους άλλους και του είπα: "Τριανταρίσαμε - με σας μεγαλώσαμε" κι αυτός συγκινημένος απ' την όλη φάση είπε: "Παιδιά απόψε.. τι να πω.. μας αποθεώσατε". Τι να πεις.. Razastarr για πάντα! Μοναδικοί - αυτό που κάνανε και κάνουν είναι άλλο - εξολοκλήρου διαφορετικό rap από οτιδήποτε άλλο. Μακάρι ο δίσκος να έχει κι άλλες τέτοιες κομματάρες, μα έχει δεν έχει - βγει δεν βγει, το έργο που έχουν προσφέρει ήδη αυτοί οι τύποι είναι τεράστιο και πολύ βαθύ και πάντοτε θα μας συντροφεύει! Ευχαριστούμε

Πριν 4 χρόνια
sv1gsu
sv1gsu

Συμφωνώ 100%!!!!

Πριν 2 χρόνια
vale 46
vale 46

Και καθώς όλοι ψάχνουμε να βρούμε κάτι εγω ψάχνω το χαμένο μονοπάτι μου κοιτώ, τα στάχυα που μεγάλωσαν θαυμάζω και όπως γιορτάζω, ακροβατώ, στις μυρμηγκοφωλιές προσέχω να μην πατώ, κάπου πατώ, παραπατώ, πετώ πρέπει να βρω το δρόμο αυτό που πάντα θα ξανά θα επιστρέψω. Κάπου πιο μέσα, βήμα, αριθμός ή αμβοστράγχισμα τι να πω, θαυμάζω την αγάπη όλοι έχουν μέσα τους αυτό το κάτι που αναζητάνε, κρυμμένο μυστικό σ'αυτά τα άλλα, μπλεγμένοι κήποι παραμυθένιοι, ιριδίζοντες ορίζοντες δοσμένοι. Και τι μένει μένει αυτή τη δεδομένη στιγμή να'μαστε δεμένοι, αγκιστρωμένοι σ'αυτό που μας κυριεύει και καθώς θεριέυει μας πηγαίνει, συγκεντρωμένοι, είναι το φως που μένει και διαστέλλει το χώρο, προσθέτει ώρες στον πλασμένο απο ανθρώπους χρόνο κ'επιμένει μ'ολη τη θλίψη του πλανήτη αξίζει να παραβγαίνει. Η αγάπη μέσ'τη νύχτα φώτιζε τα μάτια μας και η λάμψη απ'τα μάτια μας τη νύχτα φώτιζε κομμάτια μας που ψάχναμε και λείπαν ή έτσι μας είπαν στο περίπλοκο σύμπαν που ζούμε άλλοι είπαν κ'άλλοι ξείπαν. Αγαπώ τα αδέρφια μου όσο αγαπώ την ζωή μου την ίδια.Καίω τα περιττά και ανώφελα στολίδια, είναι σκουπίδια. (Μπόλικη αγάπη μέσα..αλλά έχει και..πολλά..) Με βάζω στον τοίχο και με ξεκοκαλίζω, δεν περιαυτολογώ και οπωσδήποτε δεν βαυκαλίζω, δε χαϊδεύω αυτιά, δεν είμαι ποιητής μονάχα αφηγητής μιας ζωης γεμάτης μα και μοναχικής. Διεγείρομαι μέσω του χώρου που οι αισθήσεις τείνουν σε πλήρη εγρήγορση, δεν μ’ αφήνουν, γι'αυτούς που κάτω απο την βάση αθροίζονται και εκεί θέλουν να μείνουν, θέλουν κι άλλο να κοντύνουν, γι'αυτους συχνά πυκνά θα γράφω και λυπάμαι για νέους με γερασμένα μάτια φοβάμαι.. Το ασυγκράτητο εγω μας κυνηγάμε μανιωδώς, δεν συζητάμε, μονολογούμε, δεν απαντάμε, ο κόσμος μας και προς ευκαιρίες κλωτσάμε. Αυτό λίγο πολύ μας έφερε ως εδώ, μια βόλτα κάνω πόση όση εδω, πυροβολώ με περιφάνεια κουβαλώ τις ρίζες μου και αγάπη μπόλικη κατέχω, έχεις; Πού είσαι; Τρέχεις; Για να προλάβεις τις μέρες που έχεις, συγκλονισμένα είναι τα θεμέλια διατρέχεις κίνδυνο μεγάλο και σε πιάνω και καταλαβαίνω πως παλεύεις μ’ ενα αεροπλάνο πως η σκέψη είναι αλεξίπτωτο, πάθος περίπλοκο η αγάπη χωρίς ανάγκη, τοσο αληθινή απλά υπάρχει, λυκνίζει τις ημέρες μας στολίζει ό,τι πραγματικά γνωρίζει, ό,τι δεν ξέρει, ό,τι δε θέλει.Ο μόνος χρόνος της αγάπης είναι η αλήθεια, βρίσκεται σε πόλεμο με την κακή συνήθεια. Τώρα πια υποκλίνομαι μπρος στην αγάπη και εκείνη σκύβει μου δίνει το χέρι και με σηκώνει πάλι λέγοντας `'δεν γεννήθηκες για να'σαι με σκυμμένο κεφάλι, ξεκίνα πάλι, δε μετρά τόσο πια πως έπεσες ωρε περισσότερο μα πόσες φορές σηκώθηκες πάλι''.

Πριν 4 χρόνια
psynick87
psynick87

"ή αμβοστράγχισμα τι να πω" ... Ίαμβος τραχύς μα τι να πω ... Μήπως?

Πριν χρόνο
Loca Neraida
Loca Neraida

Respect

Πριν 3 χρόνια
Semper Fidelis
Semper Fidelis

σας αγαπαω ρε

Πριν 4 χρόνια
ikjfv
ikjfv

that's all you need

Πριν 4 χρόνια
Van Jack
Van Jack

3:30 O Sifu δίνει τα ακουστικά στον γελαστό Eversor 3:33 O Eversor σοβαρεύει... λογικά θα άκουσε το beat του Yegor και θα λύσαξε.. :P κομμάταρος απλά!

Πριν 4 χρόνια
Ορέστης Μαρίνου
Ορέστης Μαρίνου

@Ανώνυμο Κανάλι ναι ρε μλκ...Παντα βαθια μεσα ηθελα ενα δισκο Ευθυμη-Sifu-Phyro...Ειναι φιλοι και ειναι μαζι στις συναυλιες...θα γαμουσε

Πριν χρόνο
Ανώνυμο Κανάλι
Ανώνυμο Κανάλι

Χάθηκε και ο Sifu

Πριν χρόνο
ΔΕΛΤΑ ΡΟ
ΔΕΛΤΑ ΡΟ

agapw ta aderfia mou oso agapaw tin zwh mou tin idia............

Πριν 4 χρόνια
billis good
billis good

o sifu einai sto telos?

Πριν 4 χρόνια
Λογοθέτης
Λογοθέτης

"Η αγάπη μέσ'τη νύχτα φώτιζε τα μάτια μας και η λάμψη απ'τα μάτια μας τη νύχτα φώτιζε κομμάτια μας  που ψάχναμε και λείπαν ή έτσι μας είπαν στο περίπλοκο σύμπαν που ζούμε άλλοι είπαν κ'άλλοι ξείπαν."

Πριν 4 χρόνια
Astronomiki Diaspasi
Astronomiki Diaspasi

Α ρε Raza.. Απ τα 14 κι ακομη μεχρι τωρα τ αγαπημενο μου γκρουπ..

Πριν 4 χρόνια
liakos paraliakos
liakos paraliakos

+Astronomiki Diaspasi same here ^^

Πριν 4 χρόνια
Lecter
Lecter

P A R A G W G A R A

Πριν 4 χρόνια
MasterminD
MasterminD

Μάγκες έχω κολλήσει με το κομμάτι,είναι υπέροχο!

Πριν 4 χρόνια
TheUnorthodauxApproach
TheUnorthodauxApproach

Σας ευχαριστω που στέκετε ακόμα ρε μάγκες. Μην σταματήσετε ποτέ

Πριν 4 χρόνια
Sound Bwoy
Sound Bwoy

POSO KAULA..

Πριν 4 χρόνια
SEAMASTER 84
SEAMASTER 84

Πραγματικό στολίδι!!!!!

Πριν 4 χρόνια
Kernaw lemonopitta
Kernaw lemonopitta

Φορτσα ΒΥΡΩΝΑΡΑ!!! Ολα τα καλα παιδια!

Πριν 4 χρόνια
Salted Popporn
Salted Popporn

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΖΑΜΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΛΕΠΤΑ

Πριν 4 χρόνια
dreamlaph behappy
dreamlaph behappy

Πριν 4 χρόνια
bla2030
bla2030

Τι να πω ρε παίδες.. πολλές φορές με έχετε συγκινήσει στο παρελθόν, σας θεωρώ κάτι ανεπανάληπτο για τα ελληνικά χιπχοπ δεδομένα... τι να πω. Απλά σας ευχαριστώ! Το βίντεο φανταστικό, όπως και το τραγούδι.Το να σας (μας) βλέπω μετά από τόσα χρόνια, μαζί να κάνετε αυτό το πράγμα... αξία ανεκτίμητη. Περνάει ο χρόνος και αυτό φαίνεται πάνω μας, αλλά είναι και ωραίο πράμα!

Πριν 4 χρόνια
moufasfoumas
moufasfoumas

peo ole

Πριν 4 χρόνια
Katsipanos Georgios
Katsipanos Georgios

Ωραίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πριν 4 χρόνια
Montana Don
Montana Don

Αυτό ονομάζεται διδασκαλία, άνθρωποι..μέσω τέτοιων ερεθισματων το παιδί σου μπορεί νά ονομαζεται στο μέλλον αξιοπρεπής άνθρωπος, αγαπητέ γονεα

Πριν 4 χρόνια
bla2030
bla2030

+Montana Don Ωραίο! Και εξάλλου εμείς που τα ακούμε αυτά χρόνια, μήπως δεν τα είχαμε και έχουμε σαν παιδεία;

Πριν 4 χρόνια
Antony R21 Luster
Antony R21 Luster

αυτο το μπιτ με κανει χαζο..2015 και ακομα ειστε εδω ρε αλανια..Σας αγαπαμε,δωστε ραπ μεχρι τα 100 σας.Ο θεος να σας εχει καλα..

Πριν 5 χρόνια
Bill Manassas
Bill Manassas

Ποιοτικο κομματι, χωρις τις ψευτομαγκιες που (δυστυχως) τοσο εχουμε συνηθισει! Μπραβο!

Πριν 5 χρόνια
mirtogi
mirtogi

+Bill Manassas word

Πριν 5 χρόνια
skiparis
skiparis

Επιτέλους ξανά και ξανά... Προσθέτουμε στο playlist των τελευταίων 20 ετών νέα κομμάτια... Συγχαρητήρια για το come back!

Πριν 5 χρόνια
activ member
activ member

"ΑΓΑΠΗ" η πιο ομορφη λεξη

Πριν 5 χρόνια
Speedbird2652
Speedbird2652

what are they rapping about?

Πριν 5 χρόνια
op cynical
op cynical

love life feelings

Πριν 5 χρόνια
Nosma Nosma
Nosma Nosma

OLDSKOYLIA

Πριν 5 χρόνια
modestinos
modestinos

τρίχα κάγκελο... 90s is here again.

Πριν 5 χρόνια
adreas kalogirou
adreas kalogirou

Για όλα τα αλάνια! μόνο αγάπη!!!

Πριν 5 χρόνια
Epodinos Official
Epodinos Official

5 ατομα νιωθουν μπολικο μισος μαλον πραγματικα λυπαμαι.!!!!! αγαπη μονο για τους razastarr οπως παντα σωστοι σεβασμος

Πριν 5 χρόνια
evomr24
evomr24

ποο τι λες τωρα..ρε τι μου θυμισατε τωρα...τα νιατα μ

Πριν 5 χρόνια
Luckystrik3
Luckystrik3

αλλο ενα φοβερο ταξιδιαρικο τραγουδι απο Razastarr...

Πριν 5 χρόνια
Zaxaroplastis
Zaxaroplastis

theloume na doume kai mia paragogi kai skinothesia tou alx.... den ksero aplos kati tha empneei afto to kommati isos empiria kai pira

Πριν 5 χρόνια
mr nobody
mr nobody

γαματοι,δεν το εψαχνα για χρονια τωρα με τη hip hop,ειμαι αλλων ακουσματων,ομως τη θεωρω πολυ δυνατη σκηνη και για μενα νιωθω οτι ακουω κατι αληθινο και ουσιωδες ειναι οι razastarr,antipoina,,αναφλεξη,φυσικα ffc,zn,αντιποινα,αρτεμης,ευθημης,πιο παλια txc.αυτα.τι αλλο το ιδιο καλο μου προτεινεται να ψαξω,στο ιδιο υφος φυσικα,οχι κανα toguel ktl.τι αλλο?αν μπορειτε γραψτε μου να αρχισω να το ψαχνω λιγο...ευχαριστω!

Πριν 5 χρόνια
toy thanata
toy thanata

+mr nobody m.i. lithinh epoxh

Πριν 4 χρόνια
Γιαννης Σαρικακης
Γιαννης Σαρικακης

Υπέροχο

Πριν 5 χρόνια
Apaul
Apaul

εμένα γιατί δεν μου δίνει κανένας ένα walkman όπως βολτάρω;

Πριν 5 χρόνια
Lougarous
Lougarous

Perimenoume to Cd mono autooo!!!!!!!!

Πριν 5 χρόνια
sv1gsu
sv1gsu

Ίσως το καλύτερο συγκρότημα στο είδος του! Συνεχίστε όσο αντέχετε, μπράβο σας!!!

Πριν 5 χρόνια
UfOjaCkal
UfOjaCkal

Bravo mages

Πριν 5 χρόνια
GanjaRocksOfficial
GanjaRocksOfficial

mono agaph , razastarr gia panta :)

Πριν 5 χρόνια
ειρήνη ν.
ειρήνη ν.

Επιτέλους, σας χρειαζόμασταν

Πριν 5 χρόνια
dimitris voultsios
dimitris voultsios

υμνος!!

Πριν 5 χρόνια
giwrgosdragstar1976
giwrgosdragstar1976

RAZASTAR!|!!

Πριν 5 χρόνια
slow1motion
slow1motion

gamaei man !!

Πριν 5 χρόνια
Z Libre
Z Libre

τεραστιοι  ο,τι καλυτερο

Πριν 5 χρόνια
Cleo Bouka
Cleo Bouka

.....μα ποσες φορες.. Σηκωθηκες παλι!!

Πριν 5 χρόνια
Sokraxtis SKC
Sokraxtis SKC

tragoudara! aporo pos ginetai na parei dislike afto to kommati.. ante na dexto oti den psithikes kai to agnoises... oxi kai dislike...

Πριν 5 χρόνια
eldo z
eldo z

apo ta komatia pou pragmatika einai sosto kai mesa apo tin zoi !!

Πριν 5 χρόνια
George Haniotis
George Haniotis

h  kommatara einai dynamh - k kouragio !!! euxaristoume re paidia

Πριν 5 χρόνια
WakeUp#23
WakeUp#23

ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ... ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ!

Πριν 5 χρόνια
Serafeim Athanasiadis
Serafeim Athanasiadis

Τετοια τραγουδια αξιζουν option πολλαπλων like !

Πριν 5 χρόνια
Saur One
Saur One

πωωωωω τι atmospheric beat είναι αυτό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!;;;;;

Πριν 5 χρόνια
Saur One
Saur One

και αμανές στο ρεφρεν

Πριν 5 χρόνια
Πρόμα
Πρόμα

Φυλη του Ουρανου!Ψηλα!

Πριν 5 χρόνια
Fliper 5.21
Fliper 5.21

Bravo poly wreo kommati idika kapia simeia ante geia..bolikh agaph

Πριν 5 χρόνια
S I M O N E ΑΔ
S I M O N E ΑΔ

εγγυηση

Πριν 5 χρόνια
GkinAlien
GkinAlien

Σεβασμός...>! Απο Ν.Αγχίαλος City...!

Πριν 5 χρόνια
Trelos Pavlaras
Trelos Pavlaras

τα αλανια μεγαλωσαν ρε γαμωτο...ΑΛΛΑ παραμενουν ιδιες οι φωνες...και αναλοιωτες...ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ....

Πριν 5 χρόνια
ja yio
ja yio

Agnes epoxes !  Apisteuto klima !  Wraia skhnothesia Sifu !

Πριν 5 χρόνια
Anary MinDBlocK
Anary MinDBlocK

Οι ναυπηγοι της φαντασιας επιστρεφουν!Μπραβο παιδες!

Πριν 5 χρόνια
Tyler SinnerzTv
Tyler SinnerzTv

Οι Razastarr ειχαν τον ηχο των Cunninlynguists πριν τους Cunninlynguists

Πριν 5 χρόνια
Johnnie BeGood
Johnnie BeGood

αρα οι Cunninlynguists ειχαν των ηχο των ραζα :P

Πριν χρόνο
Lecter
Lecter

+Tyler SinnerzTv swstaa..

Πριν 4 χρόνια
duration
duration

+Tyler SinnerzTv Ισχύει!!!!!

Πριν 5 χρόνια
S.O.C OFFICIAL TV
S.O.C OFFICIAL TV

μπραβο νικολα μπραβο αντρεα!!!

Πριν 5 χρόνια
433zoner
433zoner

Σ-Ε-Β-Α-Σ-Μ-Ο-Σ!!!

Πριν 5 χρόνια
InstantFears
InstantFears

Μπολικη αγαπη κι απο Βυρωνα!

Πριν 5 χρόνια
mirtogi
mirtogi

3:23 Πώς έπεσες Ω ρε. περισσότερο

Πριν 5 χρόνια
idiotropos999
idiotropos999

To Raza η καρδιά, το Starr η ευχή.........με γυρίσανε 15 έτη πίσω....α π ί σ τ ε υ τ ο ι ....σεβασμός.

Πριν 5 χρόνια
One Might Stand
One Might Stand

Existless!

Πριν 5 χρόνια
NTINOS36 veria
NTINOS36 veria

oso vbazete kwmatia toso 8a menoume&emeis paidia...RAZASTARR opws htan ta xronia ta ali8ina.....

Πριν 5 χρόνια
MalcolmXIII
MalcolmXIII

μπραβο ρε μαγκες απλα μπραβο περιμενουμε το LP

Πριν 5 χρόνια
Θεοδωρος Καλαμπαλικης
Θεοδωρος Καλαμπαλικης

ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΡΜΕΝΤΑΛΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :(

Πριν 5 χρόνια
concious mind
concious mind

psyxhs giatreia

Πριν 5 χρόνια
Caramel C
Caramel C

Θεέ μου... Ευχαριστώ για αυτό το δώρο... Συγκινήθηκα...

Πριν 5 χρόνια

Επόμενο

Ψυχόδραμα 07 - Κράτα την ουσία

06:19

Ψυχόδραμα 07 - Κράτα την ουσία

Ψυχοδραμα07

προβολές 1 000 000

Βέβηλος - Ooh la la la

04:33

Βέβηλος - Ooh la la la

Βέβηλος

προβολές 3 300 000

Αμεση Δραση - X-Ray & Βεβηλος - moriginal champ system

08:19

Vironas

05:20

Vironas

Razastarr - Topic

προβολές 1 100

Razastarr - Όλοι οι Θεοί (Official Lyric Video)

04:06

Razastarr - Όλοι οι Θεοί (Official Lyric Video)

Razastarr Official

προβολές 134 000

Active Member - Βάστα - Cosmos Alivas

03:27

Active Member - Βάστα - Cosmos Alivas

Active Member

προβολές 2 500 000

The Neighbourhood - Lost in Translation (Official Video)

3:40

The Neighbourhood - Lost in Translation (Official Video)

TheNeighbourhoodVEVO

προβολές 1 270 207

NCT U 엔시티 유 'Make A Wish (Birthday Song)' MV

4:09

SNIK - Karma | Official Audio Release (Produced by BretBeats)

2:09

London Grammar - Californian Soil (Official Video)

3:49

London Grammar - Californian Soil (Official Video)

LondonGrammarVEVO

προβολές 697 680

Megan Thee Stallion - Don’t Stop (feat. Young Thug) [Official Video]

3:11

Kygo, Donna Summer - Hot Stuff (Official Video)

3:17

Kygo, Donna Summer - Hot Stuff (Official Video)

KygoOfficialVEVO

προβολές 6 501 533

Shawn Mendes - Wonder

3:15

Shawn Mendes - Wonder

ShawnMendesVEVO

προβολές 27 242 786

Jennifer Lopez, Maluma - Pa Ti (Official Video)

4:34

Jennifer Lopez, Maluma - Pa Ti (Official Video)

JenniferLopezVEVO

προβολές 14 976 594

EVERGLOW (에버글로우) - LA DI DA MV

3:41

EVERGLOW (에버글로우) - LA DI DA MV

Stone Music Entertainment

προβολές 60 729 851