Report TV - Me dy trëndafila na duar, Rama në varrimin e familjes Cara e Greku

  • Δημοσιεύτηκε στις Πριν μήνα

    Report TVReport TV

    διάρκεια: 2:25

    Me dy trëndafila na duar, kryeministri Rama ka marrë pjesë në ceremoninë e varrimit të familjeve Cara dhe Greku në Thumanë.

Rina Katerina
Rina Katerina

☹️☹️☹️☹️☹️☹️😢😢😢😢😢😢

Πριν μήνα
Jam Illyropian
Jam Illyropian

A thua ka galaksia se planeti jo e jo Kryeministër më të degraduar se Shqipëria, edhe mortin e përdor si show dhe për të provokuar, duke u veshur me brekushe të Bangladeshit 😭😭😥😥😥😥 O Zot na ruaj nga keto monstra e mos na ndeshko për shkak të tyre.

Πριν μήνα
Maria Bubeci
Maria Bubeci

Domnul se ve erte 🙏😥

Πριν μήνα
Lola Lola
Lola Lola

Ngushellime familjareve Dhe u prehshin ne paqe Shum e dhimbsheme 😢😢😢😢😢

Πριν μήνα
Anna Stone
Anna Stone

😥😥😥😥😥😥😥dhimbje PA kufi😥😥😥😥😥😥😥😥😥

Πριν μήνα
zerdox _resyla
zerdox _resyla

Shiko si eshte vesh 😡😡😡😡😡

Πριν μήνα

Επόμενο