Vizioni i pasdites - Shqipëria në finalen e Eurovision 2019 - 21 Maj 2019 - Show - Vizion Plus

 • Δημοσιεύτηκε στις Πριν 4 μήνες

  Vizion Plus TVVizion Plus TV

  διάρκεια: 16:38

  www.vizionplus.tv
  facebook.com/VizionPlusTV
  twitter.com/VizionPlusTv
  Temat më të nxehta të aktualitetit do te jene cdo dite pjese e programit, sikunder nuk do te mungojne nga ana tjetër bisedat me personazhe të dashur të ekranit, stili i jetes të se cilëve merret si nje model qe duhet ndjekur nga shikuesit.
  Tema: Shqipëria në finalen e '' Eurovision 2019 ''.Te ftuar Ermal Peçi dhe Rosela Gjylbegu.

Επόμενο

A Total War Saga: TROY - Announce Trailer

1:52

A Total War Saga: TROY - Announce Trailer

Total War

προβολές 381 843

SIDEMEN HANDCUFFED FOR 24 HOURS CHALLENGE

41:33

SIDEMEN HANDCUFFED FOR 24 HOURS CHALLENGE

Sidemen

προβολές 4 902 592

What’s Hiding at the Most Solitary Place on Earth? The Deep Sea

11:36

What’s Hiding at the Most Solitary Place on Earth? The Deep Sea

Kurzgesagt – In a Nutshell

προβολές 3 800 591

WHO'S MY FAVORITE SIBLING?? | Brent Rivera

7:47

WHO'S MY FAVORITE SIBLING?? | Brent Rivera

MrBrent98

προβολές 2 568 757

Switching Lives With Jeffree Star

38:43

Switching Lives With Jeffree Star

Dolan Twins

προβολές 8 254 082